Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΤΡΕΧΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ! ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

ΜΟΝΟ ΤΟ katoaptavlaki ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ.
ΕΚΡΥΒΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ !
ΔΗΛΩΝΑΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ, ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ......ΤΗΝ ΑΠΕΛΥΣΑΝ !
ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΟΣΩΝ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΝ.



Σύμφωνα με επίσημες πηγές, η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Τρίπολης, προέβη σήμερα σε εισήγηση απόλυσης της καταδικασμένης ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ με την 681/2013 ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, σε 10 μήνες φυλάκιση, για ποινικά αδικήματα που διέπραξε κατά την άσκηση του λειτουργήματός της στο ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ Τρίπολης, παρακρατώντας συντάξεις ασθενών νοσηλευομένων, των οποίων είχε την επίβλεψη !
Από μέρες είχαμε αναδείξει ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ το θέμα, ενώ όλοι οι ιστότοποι σφύριζαν αδιάφορα, προσπαθώντας να το υποβιβάσουν.
Ο διοικητής του Παναρκαδικού, απαντώντας σε τηλεφωνική επικοινωνία, με συνεργάτη μας, δήλωνε άγνοια του αμετακλήτου της απόφασης κι επικαλείτο το Νόμο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ !
Όσοι νομικοί φίλοι και συνεργάτες του blog άκουσαν τις δικαιολογίες, έχασαν πάσα ιδέα για την ασχετοσύνη των νομικών συμβούλων της διοίκησης του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ, που έβλεπαν στο Νόμο Κατρούγκαλου, θέματα που δεν υπήρχαν και δεν θίγονταν ούτε κατά διάνοια.
Είναι να απορεί κανείς, με την ανεκτικότητά μας, να αφήνουμε στην τύχη τις καταστάσεις και τις υπηρεσίες στα χέρια των κομματικών παραγιών, να αλωνίζουν και να ροκανίζουν ζεστό χρήμα, για να βολεύουν κομματικές μικροπολιτικές εξυπηρετήσεις.
Άσχετα αν η κυρία πάει στο απίτι της τώρα, θα πρέπει να κινηθεί διαδικασία ερευνητική της νομιμότητας των αποφάσεων που πήρε μέχρι τώρα η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ σχετικά με την καταδικασθείσα Κοινωνική Λειτουργό, καθώς και των νομικών συμβουλών που έτυχε η υπόθεση, από τους ακριβοπληρωμένους δικηγόρους που έχει ως νομική στήριξη η Διοίκηση του Παναρκαδικού.
Γιατί αν είναι να πληρώνουμε νομικούς που επιλέγονται με καθαρά κομματικά κριτήρια, για να κουκουλώνουν βρωμερές ιστορίες παριστάνοντας τους ανήξερους, ας μένουν οι θέσεις τους κενές κι ας αφήνουν τις περιπτώσεις που χρήζουν διερεύνησης σε μας....
Θα τους παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ κάλυψη Νομική, και δεν θα πέφτουν και σε λακκούβες.
Επί πλέον δεν θα γίνονται ρεζίλι στον κόσμο.
Η νίκη μας πάντως είναι η μόνη αμοιβή !
Μακάρι να βάλουν μυαλό και να προσέχουν γενικώς οι λεβέντες που παίρνουν αποφάσεις με την υπόδειξη των πολιτικών τους αφεντικών.
Ο κίνδυνος να γυρίσει πάνω τους η παρανομία είναι μέγας και υπαρκτός πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.