Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΑΝΟΙΓΕΙ ''ΠΟΛΕΜΟ'' ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ? ΜΕ ''ΠΥΡΟΒΟΛΟ'' ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ?

ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΡΗΞΗ ΤΗΝ ΑΙΡΕΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !
ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !
 «Υπάρχει μια μεγάλη αγωνία στους Πελοποννήσιους πολίτες εξαιτίας των όσων δήλωσε ο κ. Τσιρώνης, ο οποίος και προφορικά άφησε να εννοεί ότι θα ακυρώσει τον διεθνή διαγωνισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την οριστική διαχείριση των απορριμμάτων.
Άποψη και μήνυμα προς όλους τους αποδέκτες. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα σταθεί αντάξια στις προσδοκίες τους και συνεπής σε όλες τις προεκλογικές εξαγγελίες προς τους πολίτες».
 «Όσο για τον κ. Τσιρώνη και τα στελέχη της κυβέρνησης που φαντάζονται ότι μπορούν να ακυρώσουν τον διαγωνισμό με ''αποφασίζομεν και διατάζομεν'', η γλώσσα που χρησιμοποίησε ο Π. Τατούλης είναι σκληρή, αλλά αρμόζει».
«Κατ' αρχάς, έχουμε την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που θεωρεί αντιδημοκρατική την απόφαση του υπουργού, και όχι πλήρη τη διαβούλευση των 10 ημερών η οποία προηγήθηκε. 
Το πιο σημαντικό από όλα, είναι ότι υπάρχει ένας σχεδιασμός εκ μέρους του υπουργού που δεν ξέρουμε ποιος τον υπογράφει, δεν ξέρουμε αν τον έχουν δει οι υπηρεσίες του ΥΠΠΕΚΑ, ένας σχεδιασμός που δεν έχει εφαρμοστεί πουθενά, ενώ ο κ. υπουργός δεν είπε τίποτα για τη χρηματοδότηση. 
Δεν απάντησε σε ερωτήσεις, αλλά προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα ανάμεσα στον δήμο και στην Περιφέρεια», παρατήρησε η κυρία Νικολάκου.
«Το έργο της Περιφέρειας είναι μονόδρομος, είναι αναπτυξιακό, με πιστώσεις για τη Περιφέρεια από την ΕΕ, έχει τεχνολογία, εγκεκριμένη μελέτη. Έχει οριστικό ανάδοχο. Σε ποιο νομικό πλαίσιο στηρίζουν την ακύρωση του διεθνούς διαγωνισμού;», αναρωτήθηκε η κυρία Νικολάκου.
Είναι βέβαιο ότι η Περιφέρεια θα οδηγηθεί σε προσφυγή, για όποιον τολμήσει να θίξει τον διαγωνισμό.

Ακολούθως, η κυρία Νικολάκου ξεκαθάρισε ότι δεν είναι υπεύθυνη η Περιφέρεια για τα πρόστιμα για τους ΧΑΔΑ, και παρατήρησε ότι αυτές οι φωνές είναι αποπροσανατολιστικές. «Τα πρόστιμα υπάρχουν επειδή κάποιοι δεν είχαν κλείσει τις χωματερές τον χρόνο που έπρεπε. Η μοναδική παράμετρος είναι το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Μέσα σε λίγο χρόνο, κατάφερε να έχει δημοπρατήσει το έργο. Άρα, λοιπόν, μόνο η υλοποίηση αυτού του έργου θα αντιμετωπίσει το θέμα των προστίμων. Η Περιφέρεια είναι η λύση στα πρόστιμα, όχι η αιτία»

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ !
ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΙΕΥΣΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ !
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.