Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ''ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕ'' ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ !

ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ, ΣΤΟΝ  Γ.Ε.Δ.Δ.κ. ΡΑΚΙΝΤΖΗ, ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ!
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ κ. ΡΑΚΙΝΤΖΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Γ.Ε.Δ.Δ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΥ !
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΠΟΧΑ?



Σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία, όπως μας ανέλυσε το ιδιαίτερο γραφείο του Γ.Ε.Δ.Δ. κ. Ρακιντζή, κάθε ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ή ΕΦΕΤΕΙΟ, έχει υποχρέωση να στέλνει την οποιαδήποτε καταδικαστική απόφαση, η οποία αφορά σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ στο αρμόδιο Υπουργείο, στο οποίο ανήκει ο υπάλληλος ΚΑΙ στο γραφείο του Γ.Ε.Δ.Δ. ο οποίος και εντέλει άμεσα, την παραπομπή σε ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ του υπαλλήλου !
Για την κυρία Μαρία Τζωρτζοπούλου, ΔΕΝ έχει πάει καμία απόφαση καταδικαστική, από τις 2 που έχει, την πρωτόδικη, και του Εφετείου και ενημερώθηκε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, από το blog μας για την όλη ιστορία !
Αυτό επισύρει φυσικά διερεύνηση, στην Εισαγγελία Τρίπολης, για την αποκάλυψη της διαδικασίας που λειτούργησε εκεί μέσα, προκειμένου να κουκουλωθεί το θέμα και να μην υπάρξει εντολή του Γ.Ε.Δ.Δ. για ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ της κυρίας, ώστε να μη τους τη ζητάει κανένας εγγράφως μετά το ΠΟΡΙΣΜΑ και να το καθυστερούν μέχρι σήμερα, που αποφασίζουν να την ξαναγυρίσουν πίσω, επειδή ακριβώς δεν υπάρχει πόρισμα !
Άσχετα, αν είχαν την υποχρέωση, λόγω του τελεσίδικου Εφετείου, που της επέβαλε 18 μήνες φυλάκιση, να επαναφέρουν το θέμα του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ και να το εκτελέσουν, αντί να αμπελοφιλοσοφούν , παπαγαλίζοντας εκεί στο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ, ότι τους υπαγορεύει η πολιτική παράγκα, που κρύβεται πίσω από όλη αυτή τη μπόχα. Και φυσικά να την απολύσουν άμεσα, λόγω του ότι η τελεσίδικη ποινή της είναι πάνω από 6 μήνες.
Τώρα φυσικά όλα θα πάρουν το δρόμο τους, διότι εμείς στείλαμε ΗΔΗ στον Γ.Ε.Δ.Δ. ολόκληρο τον φάκελο της κυρίας, με όλα της τα πεπραγμένα, όπου φαντάζει μεγαλοπρεπώς και η κωλυσιεργία τόσο της Δικαιοσύνης, όσο και της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ.
Για να δούμε τώρα τι έχουν να μας πουν οι προστάτες της κυρίας και όλων των λαμογίων που εμπλέκονται, τόσο στην κάλυψή της, όσο και στις υπολοιπες ατασθαλίες της Διοίκησης.
Επιπροσθέτως στείλαμε και σε μερικά υπουργικά γραφεία ακόμα, την υπόθεση, για να μη μπορεί μετά να την καπελώσει, κανένα πολιτικό σκουλήκι, από αυτά που έχουν ήδη βγει παγανιά και ψαρεύουν.
Παρεμπιπτώντος, ο κύριος ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος ΓΙΑΤΙ τηρεί σιγήν ιχθύος για το θέμα?
Γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια του κουκουλώματος και της προκλητικότητας της επαναπρόσληψης, αλλά ποιεί την νήσσαν ! Για ποιο λόγο άραγε ? Έχει μετακομίσει το σόι της κυρίας κατά ΣΥΡΙΖΑ μεριά και την καλύπτουν σιωπώντας ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.