Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ : ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΑΡΑΓΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΤΟ Ψ.Ν.Τ. ?

ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 10 ΜΗΝΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΙ ?
ΠΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ?



Αφού όσον αφορά στο Παναρκαδικό, κάποιοι βλέπουν και ακούν, μόνο τις φωνές και τις δηλώσεις της κόρης του αυτοκράτορα που κάνει μικροπολιτική και ψηφοθηρία, εμείς επανερχόμαστε στις χοντρές και καυτές ''πατάτες''  που κάνει η διοίκηση, εν γνώσει της πως ερωτοτροπεί με την παρανομία σε βαθμό προκλητικότατο.
Έχουμε αναφερθεί εδώ και μέρες, στην περίπτωση της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ που ενώ έχει καταδικαστεί τελεσίδικα σε 10 μηνη ποινή φυλάκισης, της έβγαλαν φιρμάνι επαναπρόσληψης με το Νόμο Κατρούγκαλου !
Οι δημοσιεύσεις μας τους επανέφεραν στην τάξη, ξανακοίταξαν τα κιτάπια τους και ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝ την απόφαση επαναπρόσληψης !
Εντός 2 ημερών !
Μάλιστα στην ανάκληση της επαναπρόσληψης, έγραψαν την φράση ''για λόγους δημοσίου συμφέροντος'' που είναι άμεση παραδοχή του λάθους τους να επιλέξουν την επαναπρόσληψή της !
Αμέσως μετά την ανάκληση, εξέδωσαν κι άλλο φιρμάνι, και ζητούν από την 6η ΥΠΕ να προβεί σε ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ της εν λόγω κυρίας !
Επειδή - λέει - το προηγούμενο ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ που είχε ζητηθεί να γίνει ( από την γνωστή και μη εξαιρετέα τότε διοικήτρια κ. Σιουρούνη Ελένη !) δεν συνήλθε ποτέ !
Συνήλθαν όμως τα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ και μάλιστα τα ΠΟΙΝΙΚΑ !
Και καταδίκασαν την κυρία για ποινικό αδίκημα υπεξαίρεσης χρημάτων ασθενών κατ΄ εξακολούθηση, για απιστία κατά την άσκηση του λειτουργήματός της και για παράβαση καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση !
Αλλά οι νομικοί που καλύπτουν την διοίκηση του Παναρκαδικού, δεν βλέπουν πουθενά κώλυμα για την επαναπρόσληψη της κυρίας και το παλεύουν με την διολίσθηση της νομιμότητας και την παρελκυστική πρακτική του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ !
Άντε να δούμε την τύχη της πολυσήμαντης αυτής διοίκησης, αν θα είναι παρεμφερής με αυτήν της προηγούμενης διοικήτριας, που ήδη κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος και διώκεται για ανάλογες ταρζανιές !
Το πρόβλημα που επιβάλλεται να αναδειχθεί εκεί μέσα στο Παναρκαδικό, είναι η διαπλοκή των υπαλλήλων της διοίκησης, με την πολιτική σαπίλα και τους παρατρεχάμενους των αιρετών και των
βουλευτών.
Από εκεί ξεκινάει το κουβάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.