Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΣ ΤΗΝ 6η Υ.Π.Ε. ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ?

ΓΙΑΤΙ Η 6η ΥΠΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ?
ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ?
ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ?


 Επιβάλλεται να παρέμβει άμεσα ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 6ης ΥΠΕ που εδρεύει στην Πάτρα και να ΑΠΟΛΥΣΕΙ την κ. Μαρία Τζωρτζοπούλου, που έχει αμετακλήτως καταδικαστεί σε 10μηνη φυλάκιση για ποινικά αδικήματα εν τη υπηρεσία !
Και να αποδώσει ευθύνες σε όσους έχουν καλύψει το θέμα. Όπως και σε κάθε διοικητικό υπεύθυνο, που μέχρι πριν 10 μέρες εξέδιδε φιρμάνια, με δηλώσεις πως ''εκκρεμεί η απόφαση του Αρείου Πάγου''  για την κυρία !
Ο ρόλος και η αποστολή των Υγειονομικών Περιφερειών, είναι ασαφής και ευδιάκριτος.
Όμως στην περίπτωση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Τρίπολης, όλοι ποιούν την  νήσσαν !
Από την εποχή του Μαρινάκη, κι αργότερα επί της περιβόητης κ. Σιουρούνη Ε. όπως και μέχρι σήμερα, κανένας αρμόδιος ΥΠΕάρχης, δεν παρενέβη αποτελεσματικά, για να μπει μια τάξη στο Νοσοκομείο των ΠΑΝΑΡΚΑΔΩΝ, που κάποιοι καλοβολεμένοι το έχουν κάνει τσιφλίκι των κομματικών τους επιδιώξεων και του παράνομου πλουτισμού τους.
Εδώ και κάμποσα χρόνια στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ Τρίπολης, έχει κατατεθεί ολόκληρος όγκος αποδεικτικών στοιχείων, ΕΔΕ και ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ τα οποία θάβονται τη εντολή αιρετών....προστατών των δραστών.
Σήμερα σε συνέχεια παλαιοτέρων καταγγελιών, βγαίνουν στη φόρα, καταστροφικές για την εικόνα και την αρτιότητα του Ιδρύματος δραστηριότητες της Διοίκησης, παραείψεις και κουκουλώματα ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ, και δεν ιδρώνει κανένα αυτί.
Μάλλον στις προμήθειες έχει στραφεί όλο το ενδιαφέρον τους.
Αλλιώς τι να σκεφτούμε?
Ο κύριος ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ακούει τουλάχιστον καμιά είδηση από τις περιφέρειες που ελέγχει ή δεν φτάνουν στα αυτιά του τέτοια ?
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΡΟΛΟ ΕΧΟΥΝ :

http://www.2dype.gr/test1/2011-02-21-15-37-19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.