Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΗ !

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ !
ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!



Η αυθαίρετη απόφαση του δημάρχου, να φτιάξει μια νέα χωματερή στις παρυφές της πόλης κάνοντας μάλιστα ακόμα και ''δια περιφοράς''  Δημοτικό Συμβούλιο, που απαγορεύεται για τους Ο.Τ.Α. 
έφθασε για έλεγχο στην Αποκεντρωμένη, στον Ελεγκτή Νομιμότητας και απορρίφθηκε ως απαράδεκτη. Στον αέρα μαζί με αυτή την απόφαση, βγαίνουν και όλες οι επόμενες που ακολούθησαν και βασίστηκαν πάνω της.
Αυτό σημαίνει, πως σε σύντομο χρόνο, θα προκύψουν νεώτερα προβλήματα με την εναπόθεση των στερεών αποβλήτων της Τρίπολης, όχι απλά σε ΧΑΔΑ που απαγορεύεται από την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική Νομοθεσία, αλλά και με αυθαιρεσίες που υπερβαίνουν κάθε έννοια άσκησης της αιρετής διοίκησης.
Μαζί με όλα αυτά, πρέπει να συνυπολογιστεί, η ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής, να προστατεύει τους πολίτες της από τους κινδύνους που συνυπάρχουν και στους οποίους τους εκθέτει, σε κάθε απόφαση που λαμβάνεται στο πόδι, απλά και μόνο για να κουκουλωθεί ένα πρόβλημα όταν γίνεται αδιαχείριστο πλέον, ενώ δημιουργούνται με αυτά τα κόλπα, άλλα δέκα.
Και υπάρχει πάντα η λαίλαπα των προστίμων, που εδώ στην περιφέρεια λειτουργεί ως πανάκεια, ενώ υποδαυλίζεται από την ίδια την Περιφέρεια, (που βάζουν όλοι σε όλους και τελικά τα μετακυλίουν
στις πλάτες των πολιτών) και το πάρτυ της αυθαιρεσίας συνεχίζεται ακάθεκτο.
Επίσης πρέπει να τονιστεί, ο ξαφνικός εφησυχασμός, όλων των μαχητών της πάλης ενάντια στα σκουπίδια, που επί των ημερών της ασφυξίας της πόλης, έκαναν πάρτυ επιδεικτικότητας και ανταρσίας και ξαφνικά δεν τους ενοχλεί τίποτα, αφού τα σκουπίδια έφυγαν από την πόρτα τους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.