Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ? ΜΟΥΛΩΧΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΔΕΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ !

ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΒΡΕ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΟΛΗ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.


Μεγάλη έμπνευση φαίνεται να είχε ο δημοτικός σύμβουλος, παλιός στα κόλπα του σκουπιδιού και με δική του εταιρεία άλλης φύσεως, που αποφάσισε να την ανακάμψει, λόγω της κρίσης που την έχει ρίξει ! Σε συνεννόηση με το κονκλάβιο της διαπλοκής, κανόνισαν να προχωρήσουν μετατροπή της άδειας της εταιρείας του ( παλιό το κόλπο άλλωστε, ο Πέτρος το έκανε μόλις πριν λίγες μέρες και στον ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ με το ΚΔΑΥ !) σε Εταιρεία μεταφοράς ΑΣΑ και ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ.
Μια χαρά σας βρίσκουμε παλληκάρια ! Μονά ζυγά δικά σας τα κουκιά. Τζάμπα , θα μας πείτε, βγήκατε στο κουρμπέτι ? Κι από παλιότερα ξέραμε το ποιόν του καθενός σας. Πρώτο του μέλημα το βόλεμα. Το ατομικό του. Μετά η πόλη, για τις εντυπώσεις και τις εργολαβίες βεβαίως βεβαίως. Οι πολίτες? Ποιός τους γράφει αυτούς. Η πάρτη σας να βολεύεται κι όλα τα άλλα ας πάνε στα αζήτητα.
Να δούμε πότε θα ξεχειλίσει το θράσος σας και θα εμφανίσετε την τροποποίηση - αλλαγή της άδειας της επιχείρησης ! Να δούμε και να φρίξουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.