Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ?

ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΕΤΟΝΥΧΗΔΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ.
ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ.?
ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ?
ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ.




Ο μοναδικός βρεφονηπιακός σταθμός που είναι διαθέσιμος για την οικογένεια που αδυνατεί να πληρώνει μηνιαία ποσά για την φύλαξη των βρεφών και νηπίων, είναι το ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ του Επαμεινώνδα Κ. Βοσυνιώτη, που βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη.
Η λειτουργία του εδώ και χρόνια έχει καταστεί προβληματική, οι εργαζόμενες δουλεύουν απλήρωτες για περίπου ενάμισυ χρόνο, οι υποχρεώσεις του σταθμού απέναντι στο ΙΚΑ είναι διογκωμένες ένεκα των προστίμων καθυστέρησής τους για χρόνια.....κι όλα αυτά, επειδή στην διεύθυνση του σταθμού, επικρατεί η ίδια προβληματική κατάσταση την οποία, αρνείται κάθε διοίκηση που αναλαμβάνει να διορθώσει και να προχωρήσει σε ΝΟΜΙΜΕΣ και δραστικές λύσεις, για την σωτηρία του Κληροδοτήματος.
Έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία για όλα τα ανωτέρω, θα δημοσιεύσουμε σε αμέσως επόμενο άρθρο.
Σήμερα αναφέρουμε μόνο, πως ΚΑΙ το καινούργιο Δ.Σ. του σταθμού ( που ορίζεται από τον εκάστοτε δήμαρχο, βάσει του ιδρυτικού καταστατικού του) αλλά και όλες οι προηγούμενες, - που ανήκαν κομματικά στον ίδιο χώρο με τον σύζυγο της κυρίας ''δ/ντριας'' που είναι και ψηφοσυλλέκτης των αιρετών της Ν.Δ. εδώ και χρόνια - αρνούνται να εφαρμόσουν το Νόμο που είναι σαφέστατος και να απομακρύνουν από την δ/ση την σημερινή δ/ντρια που παρανόμως την κατέχει, κυρίως όμως αδρανεί για τα πάντα οδηγώντας τον σταθμό στην καταστροφή . Αποτέλεσμα όλων αυτών των αδρανειών , είναι να προχωράει ο σταθμός ολοταχώς για την πτώχευσή του, μεθοδευμένα και με ανεκτικότητα αναισθησίας, από όλους όσους έχουν υποχρέωση να δράσουν για την σωτηρία του, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα, πως είναι προσχεδιασμένο το κλείσιμό του, για να θαφτούν μαζί και όλες οι ενέργειες που έχουν γίνει ως τώρα και οδήγησαν στην εξαφάνιση της περιουσίας του σταθμού και των καταθέσεών του στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
Εισαγγελικός έλεγχος έχει ήδη ξεκινήσει. Όλοι όμως οι έχοντες γνώση, όταν καλούνται να προσέλθουν στην Δικαιοσύνη, δημιουργούν το σύνηθες αλαλούμ, στέλνοντας ο ένας υπεύθυνος τον άλλο, ροκανίζοντας πολύτιμο χρόνο για την ανάκριση, δηλώνοντας άγνοια και άλλα πολλά ανήκουστα.
Όμως οι εργαζόμενες παραμένουν απλήρωτες. Ο σταθμός λειτουργεί χωρίς επίβλεψη από το Δ.Σ. και η ''διευθύντρια'' που παραμένει στη θέση της, κάνει ότι γουστάρει με τα διοικητικά θέματα.
Βάζει στο συρτάρι έγγραφα με προθεσμίες.
Αρνείται να φτιάξει προϋπολογισμό !
Δεν είναι τυχαίο, που μέσα σε Δημοτικό Συμβούλιο, ακούσαμε τον ίδιο τον δήμαρχο να μιλάει για ''ΜΠΑΚΑΛΟΧΑΡΤΑ''  που του πήγε να υπογράψει αντί για απολογισμό και προϋπολογισμό του παρελθόντος έτους.
Αναμένονται ορκωτοί λογιστές στο Βοσυνιώτειο, με εντολή άνωθεν.
Κάποιοι λαλίστατοι δηλώνουν πως ''ελέγχουν''  τους ορκωτούς !
Πάντως οι διαδικασίες αργούν εγκληματικά. Και είναι σίγουρο πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όπως δεν είναι τυχαία και η σημερινή επιλογή προέδρου του, ο οποίος αδυνατεί -ένεκα των υποχρεώσεών του- να παρίσταται έστω και μια φορά το μήνα στο Ίδρυμα.
Παρ΄ όλα αυτά το κρατούν ανερυθρίαστα σε καταστολή, όσοι το θέλουν να κλείσει, και το αφήνουν να πορεύεται στον ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ, για να κουκουλώνονται τα εγκλήματα της καταστροφής του.
Μάλλον επιβάλλεται να ξαναρχίσουν οι καταγγελίες σε ένα τρίτο γύρο πλέον, με συγκεντρωμένα όλα τα στοιχεία και με προσωπικές κατηγορίες πια.
Αφού οι προστάτες της κυρίας ''διευθύντριας'' κατέχουν θώκους αιρετούς και καταφέρνουν να μας την επιβάλλουν ακόμα και με αναίσθητη αδιαφορία για δικαστικές εντολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.