Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΠΗΓΗ ΝΕΡΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ !

ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ! Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 500 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ! ΤΙ ΦΙΑΣΚΟ ΕΤΟΙΜΑΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ?



Μας έχουν κατακλύσει τα μηνύματα από κυνηγούς συμπολίτες, αλλά και κατοίκους της ευρύτερης  περιοχής της Συλίμνας και του Νοσοκομείου, για την ακαταλληλότητα του νταμαριού που βρήκε ο δήμαρχος και πέρασε με συνοπτικές διαδικασίες, χθες, ως νέο τόπο μεταφόρτωσης των σκουπιδιών. Που κανένας δεν μπορεί να εξασφαλίσει πως δεν θα γίνει η νέα ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.
Εκεί, μας λένε, στα 500 μέτρα, βρίσκεται η ΠΗΓΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ από όπου λαμβάνονται τα νερά, και πέφτουν μέσα στο υδραγωγείο που έρχεται από την ΠΙΑΝΑ και υδρεύει την Τρίπολη.
Ποιός έδωσε στον δήμαρχο διαβεβαίωση πως αυτό είναι ένα θέμα ελάσσονος σημασίας για την υγεία των πολιτών και την διασφάλιση της καταλληλότητας του νερού?
Ποιός υπέγραψε πως ΔΕΝ υπάρχουν αντιτιθέμενες παράμετροι σε αυτή την απόφαση ?
Αν αποφάσισαν με τις ίδιες παραμέτρους και την ίδια ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ που αποφασίζουν και ρίχνουν στον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ της Τρίπολης τον ήδη βεβαρυμμένο, τα απόβλητα χοιροτροφείου, φανταζόμαστε πως είμαστε μπροστά σε έναν καινούργιο ΓΟΛΓΟΘΑ.
Αρκεί να γίνεται το χατήρι του Πέτρου και αν εκτελούνται οι εντολές του κατά γράμμα. Να σέρνεται ένας ολόκληρος πληθυσμός σε ακραίους κινδύνους για να περνάει ο Πέτρος τη γραμμή του.
Και όλοι οι υπόλοιποι συντονίζονται με τη μια.
Ας βγουν να απαντήσουν οι σύμβουλοι κι ας μας δώσουν τα στοιχεία της τοπογραφικής απεικόνισης των ανωτέρω από τον δήμο ή την ΔΕΥΑΤ.
Αλλιώς δηλώνουμε πως ξαναρχίζει το τρέξιμο.
Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΘΑΨΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΕΥΟΔΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ.
Ας προσέξουν πολύ καλά εκεί στο δήμο για τις ακροβασίες που κάνουν φλερτάροντας κάθε φορά με τον ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ!

Διαβάστε για τι ακριβώς μιλάμε !
http://www.arcadiaportal.gr/news/neo-diktuo-metaforas-nerou-apo-tis-piges-tis-pianas-stin-tripoli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.