Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ !

ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ !
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΙΝΑΙ 10 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ !




Τα σκουπίδια μέσα στο δάσος έριξε τη νύχτα η δημοτική αρχή, σε μια κίνηση παραξικοπηματική, ελπίζοντας πως θα δημιουργήσει τετελεσμένο.
Αφού δεν έχει καταφέρει ως τώρα, να κάνει ούτε μια ενέργεια νόμιμη και αποτελεσματική, για την αποσυμφόρηση της πόλης, μη θέλοντας να πάει κόντρα στις επιθυμίες του Τατούλη, που παριστάνει μια τον σωτήρα, μια τον θεατή, πάντως όμως πίσω και πάνω από όλα κινεί τα νήματα όλων των ενεργειών τους και δεν επιτρέπει να δοθεί καμία λύση που θα διευκολύνει την πόλη και τους κατοίκους της. στοχεύοντας μόνο στην εξυπηρέτηση των ανομολόγητων δικών του συμφερόντων.
Ο Παυλής απόψε έστειλε φορτηγά, με χύμα σκουπίδια, χωρίς να βάλει τις εδαφικές προστασίες, για τις οποίες τόσες φορές έκανε σόου στο Δ.Σ. και τα έριξαν στο έδαφος του νταμαριού.
Οι κάτοικοι το πήραν είδηση το πρωί κι έσπευσαν εκεί και απέκλεισαν τον χώρο. Είναι ΔΑΣΟΣ και δεν έχει καμία άδεια, όπως και καμία προϋπόθεση για εναπόθεση απορριμμάτων.
Ακολούθησε η έλευση του Κακλαμάνου στον χώρο, αφού είχαν προηγηθεί κάποιοι αστυνομικοί και απέκλεισε τον χώρο από τους κατοίκους !
Αφού έφθασε και άλλο φορτηγό με σκουπίδια, παρ΄ όλες τις αντιδράσεις, μερικοί κάτοικοι πήγαν στην Αστυνομία και υπέβαλαν προσωπικές μηνύσεις προς τον δήμαρχο Δ. Παυλή, τον Ηλία Τότση και τον Αν. Κακλαμάνο για όλες τις αξιόποινες πράξεις της ρύπανσης του περιβάλλοντος, σε χώρο που δεν έχει καμία αδειοδότηση και χωρίς καμία νομιμοποιημένη απόφαση, ούτε καν αυτή του Δ.Σ.
Επειδή ζήτησαν την αυτόφωρη διαδικασία κι επειδή υπάρχει και η εντολή της εισαγγελέως Αρείου Πάγου, η Αστυνομία δεν είχε άλλη επιλογή, από το να καλέσει (αν και..... θα έπρεπε να συλλάβει) τους κατηγορούμενους να προσέλθουν στο Τμήμα.
Εκεί και μετά από αρκετή ώρα, κατέληξε και ο Παυλής σε μήνυση κατά ενός από τους πολίτες που είχαν υποβάλλει εναντίον του μήνυση !
Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη, Όλοι βρίσκονται στο Τμήμα ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.