Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΒΡΩΜΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !

ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ Η ΔΕΥΑΤ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ''ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ''  ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΜΠΟΥΖΑΛΑ ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!
ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ !
ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΑΤ ?
ΚΙ ΑΝ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΘΩΩΝΕΙ.....
ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.


Ο γνωστός χοιροτρόφος προχωράει ακάθεκτος στη μέθοδο να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του Δήμου Τρίπολης, για να βολεύει τις ανεπάρκειες της μονάδας του. Το έκανε και επί Σμυρνιώτη το κάνει και σήμερα με τη σύμφωνη γνώμη του Παυλή, ο οποίος όμως ''απουσίαζε''  από την συνεδρίαση της ΔΕΥΑΤ. Μέχρι πριν λίγες μέρες, τα απόβλητα πήγαιναν από τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014, στον Βιολογικό της ΣΠΑΡΤΗΣ !! Τώρα ο κύριος χοιροτρόφος δηλώνει πως πως θα χριαστεί 2-3 μήνες να τελειώσει τις ''εργασίες''  που κάνει στη μονάδα του.... Με άλλα λόγια, η μονάδα λειτουργεί με την στήριξη του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΛΥΝΕΙ. Και υπάρχουν αιρετοί και υπάλληλοι που συνεδριάζουν επί του θέματος και υπερψηφίζουν ! Το περίεργο σε αυτή την συνεδρίαση, είναι πως ενώ στο σκεπτικό αναφέρεται πως ο ΧΗΜΙΚΟΣ της  ΔΕΥΑΤ, κ. Τάκης Κοτσιώνης, ήταν αρνητικός στο να πάνε ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ.....τελικά η απόφαση βγήκε ΟΜΟΦΩΝΗ !
Με άλλα λόγια ΚΑΙ οι Μηχανικοί αλλά ΚΑΙ οι Χημικοί της ΔΕΥΑΤ, ψήφισαν ΝΑΙ στην απόφαση επιβάρυνσης του ήδη βεβαρημένου Βιολογικού της Τρίπολης, ο οποίος τελευταία επιβαρύνεται και από τα σάπια σκουπίδια και τα απόνερά τους, που φεύγουν με τις διαρκείς βροχές στον Βιολογικό.
Ακόμα  και η τοποθέτηση τυο κ. Κοτσιώνη, δεν επηρέασε κανέναν. Αλλιώς δεν θα είχαμε ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΌΦΑΣΗ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.