Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΙΑ ? ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ?

ΕΒΓΑΛΕ ΦΙΡΜΑΝΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΩΣ ΧΩΡΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !
ΤΟΣΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΙΑ !
ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΡΙΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ?
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ?


Απορεί ο κάθε συμπολίτης μας, με την αναισθησία των αρχών, αλλά και με την ανευθυνότητα του δήμαρχου, να πιστεύει πως μπορεί να βάζει τις τζίφρες του οπουδήποτε κι αυτό να το ονομάζει ΑΠΟΦΑΣΗ και να το στέλνει για εφαρμογή.
Κανένας δεν τους έχει πει, πως όλα τα διαδραματιζόμενα εντός της κυριαρχίας ενός κράτους, υπόκεινται στην ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ του?
Πόση αλαζονεία μπορεί να κυριαρχεί στην δημοτική αρχή, που αντί να τρέξει να βρει λύση και μάλιστα νόμιμη, μηχανεύεται κάθε ντρίμπλα και παρανομία και τρέχει να την υλοποιήσει, αφού προηγουμένως την βαφτίσει ''απόφαση δημάρχου'' ? Πριν λίγες μέρες πήρε απόφαση παρόμοια, να πάει τα σκουπίδια στο Λεβίδι. Κι έσπασε τα μούτρα του, μαζί με κάμποσες άλλες ιστορίες που έγιναν και μας ρεζίλεψαν σαν πόλη. Τελικά δεν του πέρασε η απόφαση. Τζάμπα την πήρε και τζάμπα έτρεξε να κουβαλήσει και την Αστυνομία για να την επιβάλλει. Οι Λεβιδαίοι του απέδειξαν πως δεν μασάνε σανό. Τώρα κάνει το ίδιο και σε χειρότερο βαθμό, αφού αποφασίζει πάλι μόνος του, και ορίζει τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, ως χώρο μεταφόρτωσης των αστικών αποβλήτων .
ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ?
Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ είναι εντός της ΒΙ.ΠΕ ! Ποιός συμφώνησε από την διοίκησή της ? Ο Τότσης ? Το Δ.Σ. της, τι αποφάσισε επί του θέματος? Προβλέπεται από τους κανονισμούς λειτουργίας της ΒΙ.ΠΕ να μπαίνουν σκουπίδια εκεί μέσα? Από όσα θυμόμαστε, όταν πήγε να το κάνει αυτό πριν 2-3 χρόνια ο Λαγός, βρήκε τον  μπελά του και τον τάραξαν στα πρόστιμα. Τι παριστάνει ο Παυλής με αυτή την αυθαιρεσία του?
Τις επιπτώσεις των παρανομιών του τις γνωρίζει? Ξέρει πως αυτή η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ,  θα παράξει ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ κι επομένως ΠΡΟΣΤΙΜΑ τα οποία φυσικά και ΔΕΝ θα τον αφήσουμε να τα καπελώσει στους πολίτες, όπως τους αρέσει να διαδίδουν για να τρομοκρατούν τον κόσμο που αντιδρά ?
Μάλλον είναι πολύ γερά και αμετάκλητα δεμένος στο άρμα Τατούλη, ο δήμαρχος και γι΄ αυτό δεν κάνει ούτε μια κίνηση να βγάλει το σκουπίδι προς αδειοδοτημένους ΧΥΤΑ για θάψιμο ! Που είναι και η μοναδική ενδεδειγμένη μέθοδος ''διαχείρισης'' αυτής της σαπίλας.
Μάλλον τον έχει στο χέρι ο Πέτρος και τον αναγκάζει να κρατάει το σκουπίδι εντός των τειχών της πόλης, και άθαφτο, για να είναι κοντά στη Μεγαλόπολη, όπου το προορίζουν για κάψιμο και για την μεγάλη αρπαχτή.
Να δούμε πάντως αν θα τους περάσει αυτή η μεθόδευση.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.