Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΒΡΗΚΑΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ?

ΒΡΗΚΑΝ ΧΩΡΟ ! ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ! ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ ! ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ !
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ?
ΜΕΡΕΣ ''ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ''  ΘΥΜΙΣΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΤΡΙΜΠΛΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ !

( ο χώρος στον χάρτη της GOOGLE είναι ακριβώς κάτω από τη λέξη gortynias  )

Αποφάσισαν με μια περίεργη και αμφιλεγόμενη ομοφωνία στις δηλώσεις ( αλλά όχι στην ψηφοφορία) στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 22 Μαρτίου 2015, να νοικιάσουν χώρο για την ''εναπόθεση''  των απορριμμάτων, ένα παλιό νταμάρι, ιδιοκτησίας Κωστούλας Αδαμοπούλου, που βρίσκεται απέναντι από τον Άγιο Βλάσση, και πάρα πολύ κοντά στο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και σε οικίες συμπολιτών μας. Κυρίως σε σύγκριση με τον ιδιόκτητο χώρο ΧΑΔΑ του δήμου, το περιβόητο και αμαρτωλό ΠΛΑΤΩΜΑ ! Και με 1800 ευρώ το μήνα, χωρίς τα άλλα έξοδα ΦΥΛΑΞΗΣ και ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ και ότι άλλο προκύψει.
Μόνο οι διαχειριστές της εξουσίας και των υπογείων διαβουλεύσεων ξέρουν και δεν ομολογούν, γιατί δόθηκε άρον άρον, αυτή η λύση τώρα. Γιατί δεν συζητήθηκε ποτέ πριν κάτι ανάλογο. Γιατί δεν ζήτησαν προσφορές από πολίτες, αφού σε αυτή την λύση προσανατολίστηκαν, για να πετύχουν ΚΑΙ καλύτερο χώρο ΚΑΙ καλυτερη τιμή . Γιατί δεν το έκαναν πριν 3 μήνες προκειμένου να γλιτώσει η Τρίπολη την τόσο επικίνδυνη για τους πολίτες της έκθεση καθημερινή στην μόλυνση και τους ρύπους. Γιατί έδωσαν την ευθύνη (εδώ γελάνε και μάλιστα ΠΟΛΥ ) στον Περιφερειάρχη, κι έκανε όλο το στημένο παιχνίδι με τον διαγωνισμό - μούφα η Νικολάκου κι έρχονται τώρα και ξανα- αναλαμβάνουν υπευθυνότητες. Γιατί πάνε σε ένα χώρο δίπλα στο Νοσοκομείο, με ιδιαίτερη μελισσοκομική δραστηριότητα, να δημιουργήσουν μια νέα ανοιχτή χωματερή. ΓΙΑΤΙ.....ΓΙΑΤΙ.....τόσα αναπάντητα ΓΙΑΤΙ.....
Αν δεν τους έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό η κεντρική εξουσία για να αδειάσει η πόλη ΤΩΡΑ, κι αν δεν κινδυνεύουν να πάνε για σωρείες ΠΟΙΝΙΚΩΝ και ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΝ παραβάσεων, δεν θα κουνούσαν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι. Τα σκουπίδια τα θέλει ο Πέτρος εδώ τριγύρω κι εδώ θα τα έχει, με όποιο τρόπο. Φροντίζουν οι ουραγοί του γι΄ αυτό.
Πάντως παρ΄ όλα αυτά οι πολίτες που έδρασαν ακαριαία και προς τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, με επιστολή τους πριν 15 μέρες, είχαν πολλούς ''ακολούθους'' στην ενέργειά τους αυτή ! Από τον ίδιο τον δήμο, δηλαδή την δημοτική κοινότητα, μέχρι τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη.
Όλοι είδαν σαν λύση απαλλαγής από ευθύνες και πιθανά και σαν ''βοήθεια'' προς την δημοτική αρχή, την καταγγελία στον πρωθυπουργό.
Ευτυχώς που έστω και αργά ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ τους πολίτες για τις πρωτοβουλίες τους, κι ας έχουν τα παπαγαλάκια όλη μέρα να απαξιώνουν τις δράσεις τους.
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΕΔΩ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.