Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ !

ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΗΡΩΑ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ - ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ - ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ....ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΥΦΑ !



Πάντα στα όρια της κοροϊδίας, για να μη γράψουμε ευθαρσώς της απάτης, κινούνται όλες οι στριφογυριστές επικοικωνιακές βομβίτσες, που χρησιμοποιεί η αυτοκρατορία των παραισθήσεων, δια στόματος της ''θεματικής τσιρίδας'' συνήθως !
Αυτή τη φορά το δούλεμα το ανέλαβε ο ίδιος ο Πέτρος. Δεν ξέρουμε αν ήταν κίνηση προμελετημένη ΄'η της στιγμής, πάντως κίνηση πανικού ήταν. Ενώ όλοι περιμένουμε μια λύση για το ΡΗΜΑΔΟΣΚΟΥΠΙΔΙ που βουλιάζει την πόλη και την ξέρουμε όλοι πως είναι η ΤΑΦΗ τους, κι ενώ έχουμε αγανακτήσει επί 5 μήνες να ακούμε τον Παυλή να λέει πως ''σηκώνει τα χέρια ψηλά γιατί δεν βοηθάει η Περιφέρεια''  και τον αυτοκράτορα να λέει πως ''είναι ανίκανη η δημοτική αρχή και πρέπει να παραιτηθεί , η Περιφέρεια δεν έχει κανένα λόγο στα σκουπίδια, μόνο την ολοκληρωμένη διαχείριση έχει υπ΄ ευθύνη της...'' την Δευτέρα το μεσημέρι, 10 λεπτά μετά την αποχώρηση των πολιτών και μαθητών από το ανάκτορό του, που ΑΡΝΗΘΗΚΕ να δει αντιπροσωπεία τους, ο Πέτρος Τατούλης έδωσε συνέντευξη όπου με μάτι περίεργο, είπε πως ''ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ''.... Αυτές που μέχρι χθες έλεγε πως ΔΕΝ ΕΙΧΕ ! Παρουσίασε μάλιστα κι ένα έγγραφο - δήλωση αδυναμίας, του Δημάρχου, Δημήτρη Παυλή !
ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΙΡΕΤΩΝ.
Απορεί ο κοινός νους : ΠΟΤΕ ο Παυλής αποφάσισε να δώσει εγγράφως στον Τατούλη την δήλωση ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ του? Και ΓΙΑΤΙ το έκανε ?
Έχει την σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ. Τρίπολης ή αυθαιρετεί μόνος του? Πως εκθέτει ολόκληρο Δήμο, δηλώνοντας ανικανότητα και ''παραδίδει'' την.....''ευθύνη'' σε αυτόν που μέχρι χθες έβριζε ως αδιάφορο κι ο άλλος δήλωνε αναρμόδιος ?
ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ?
Το κόλπο πίσω από όλα αυτά είναι το εξής: Μετά την έξοδο των πολιτών στους δρόμους και το μήνυμα που πήραν πως αρχίζουν οι κινητοποιήσεις, κατάλαβαν πως την έχουν άσχημα. 'Όσο κοιμόμασταν με τα frendo στο χέρι και την αδιαφορία στις αντιδράσεις αυτοί είχαν αράξει και υπολόγιζαν πόσες ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΕΣ δίνει κάθε ΤΟΝΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ! Και πόσο πάει η κιλοβατώρα !
Την Δευτέρα λοιπόν, με τους μαθητές απέξω από το ανάκτορο, να φωνάζουν ''ΤΑΤΟΥΛΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΟΠΑΝΗΣ''  και ''ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ'' έπρεπε κάτι να δώσει στον λαό, για να τον διώξει ευχαριστημένο....Ταυτόχρονα έπρεπε, να καλύψει και το καταρρακωμένο προφίλ του, αφού το περίφημο σχέδιο της ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ των απορριμμάτων της Πελοποννήσου, με την ΤΕΡΝΑ, το έστειλε το ΥΠΕΚΑ στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !
Οπότε ο Πέτρος των μεγαλεπήβολων σχεδιασμών και διαβουλεύσεων και των ''καινοτόμων'' λύσεων, βγαίνει εκτός διακηρύξεων και είναι υπόλογος στην Δικαιοσύνη ! Για μια ακόμα φορά !
Κάτι έπρεπε να βρεθεί ώστε να το πετάξουν στους πολίτες ως τυράκι, τώρα που είναι όλοι στα κάγκελα, ώστε να μη πάρουν χαμπάρι την δημόσια ξεφτίλα της ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ που μας φέρνει πίσω στο ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ για την διαχείριση των σκουπιδιών και ταυτόχρονα, να φανεί στους πολίτες που ΔΕΝ νοιάζονται να ενημερώνονται διαρκώς και εν τω βάθει, με 2-3 πηχιαίους τίτλους, που θα του έγραφαν τα αγορασμένα ΜΜΕ του, πως ο αυτοκράτορας, είναι ο ''σωτήρας'' μας..... Παιχνιδάκια επικοινωνιακών τρυκ, γνωστή συνήθεια του Πέτρου, που όμως έχει μείνει στην εποχή του πατερούλη Λαμπράκη, όταν χάβωναν τον κόσμο με φωτοβολίδες επιοικωνιακές ! Ξέχασε πως μαζί με αυτόν, πονηρέψαμε κι εμείς...και μάθαμε να τον διαβάζουμε πριν και μετά τις μπαρούφες που δίνει στις κάμερες για ''είδηση''.
Συμφώνησαν λοιπόν με τον Παυλή, που είναι στο κόλπο αλλά παριστάνει τον αντίπαλο του Πέτρου, να δώσει μια πάσα στο θέμα ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ώστε να φανεί ο αυτοκράτωρ ως δραστήριος και αποτελεσματικός και οπωσδήποτε ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ και....''ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ'' και να πάρει επάνω του την ευθύνη !
Ας δούμε όμως για ΠΟΙΑ ευθύνη μιλάμε : 
Είπε ο Τατούλης στις δηλώσεις του για την ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ , πως ΘΑ ''τακτοποιήσει' τα σκουπίδια της πόλης μέσα σε σάκους ( σιγά τα ΩΑ ! Αυτό έκανε κι ο Παυλής μέχρι τώρα !). Είπε πως ΘΑ συγκεντρώσει το ''τακτοποιημένο'' σκουπίδι σε 30 σημεία της πόλης ( θα βρωμίσει τη μισή πόλη δηλαδή με τη μπόχα ολόκληρης ! Μεγάλη εφεύρεση και ευθύνη !). Είπε πως ΘΑ περιμένει τον Παυλή 15 μέρες, να του δηλώσει ΤΟΠΟ όπου ΘΑ μπορεί να τα μεταφέρει προς....ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ !( κάποιος να τους δώσει τα χάπια τους, εμείς αρνούμεθα να ακολουθήσουμε την ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ της άχρηστης πολιτικής τους !). Είπε ακόμα πως έχει ήδη έτοιμη την προσχηματική μελέτη κτλ, κτλ, κτλ.
Κι εμείς του λέμε να κόψει το λαιμό του και να βάλει εργολάβους να πάνε τα σκουπίδια στον αγύριστο ! Όλα τα υπόλοιπα είναι οι γνωστές τορπίλες του, για να κερδίζει χρόνο και εντυπώσεις στον απλό πολίτη, που δεν ξέρει, δεν ρωτάει και δεν έχει τρόπο να μάθει αν το θέλει, γιατί όλα τα ΜΜΕ απλά αναμεταδίδουν δηλώσεις και γεγονότα. ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.
Οπότε ο Πέτρος ξέρει, πως δίνει την τροφή που αυτόν βολεύει κάθε φορά στις.....κάμερες !
Αν υποθέσουμε πως όλα τα ανωτέρω έγιναν έτσι όπως τα είπε ο Πέτρος στις κάμερες, προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα που καίνε :
1ον ΠΟΤΕ πρόλαβε ο Παυλής κι έφτιαξε το έγγραφο της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ του και το παρέδωσε στον Πέτρο? Αφού την Δευτέρα το πρωί ήταν στο ΥΠΕΚΑ σε ραντεβού με τον αναπληρωτή υπουργό ! Αν το είχε κάνει από πριν ΓΙΑΤΙ δεν έκαναν μια κοινή δήλωση ? Γιατί έπρεπε να βγει μόνος του ο αυτοκράτορας και να δηλώσει ''ΣΩΤΗΡΑΣ'' ?
2ον ΓΙΑΤΙ ο Πέτρος δέχτηκε να μπει σε χωράφια που ΔΕΝ είναι δικά του, όπως έλεγε και ξανάλεγε στα ΠΕΣΥΠ, αφού τα δημοτικά τέλη τα εισπράττει ο δήμος και όχι η Περιφέρεια ? Του παραχωρούμε και τα ΤΕΛΗ ? Με ποιά διαδικασία ? Αν όχι, ΓΙΑΤΙ δέχεται τώρα, αυτό που αρνιόταν χθες ?
3ον ΠΟΤΕ πρόλαβαν κι έφτιαξαν και ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ? Δούλεψαν Κυριακή νύχτα ? Με ποιές υπηρεσίες την έφτιαξαν ?
4ον   ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΜΑ έγινε η προσχηματική μελέτη? Τι μελέτησε ? Τις γειτονιές που θα ρυπάνει συσσωρευτικά? Το κόστος των σάκων ''τακτοποίησης'' ? Τον ''εργολάβο''  που θα κάνει τις ....''μεταφορές'' από γειτονιά σε γειτονιά των ''τακτοποιημένων''  σκουπιδιών? 
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ! ΞΕΦΤΙΣΑΤΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΕΣ.
ΤΕΛΟΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.