Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !

ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ !
ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 300 ΠΟΛΙΤΕΣ !!





Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η ανωτέρω επιστολή πολιτών της Τρίπολης προς τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ της χώρας κ. Αλέξη Τσίπρα και αναφέρεται πως έχει αποσταλεί και σε άλλους 9 αποδέκτες. όπως φαίνεται, είναι κοινοποιημένη και στους συναρμόδιους Υπουργούς, Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Υγείας, ενώ την έχουν κοινοποιήσει και στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, στην Πρόεδρο της Βουλής και στην Εισαγγελέα Διαφθοράς, μαζί με στοιχεία. 
Αναμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις των πολιτικών της κεντρικής πολιτικής σκηνής και την στάση που θα κρατήσει ο πρωθυπουργός στο θέμα που καίει την Τρίπολη εδώ και 4 μήνες τουλάχιστον.
Λογικά την ανωτέρω κίνηση, θα έπρεπε να την έχουν κάνει από καιρό οι βουλευτές του Νομού, για έναν και μόνο λόγο. Είναι και οι 3 γιατροί !
Και θα περίμενε κανείς την ιδιαίτερη ευαισθησία τους, επειδή αυτή η κατάντια της πόλης, έχει άμεσο κίνδυνο για την υγεία των πολιτών και του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ζουν.
Τελικά μόνοι τους οι πολίτες διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Αφημένοι στο έλεος του κάθε αιρετού χωρίς έλεγχο και επιβολή δικαίου, από πουθενά.
Ας ελπίσουμε να ιδρώσουν τα αυτιά της κυβέρνησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.