Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΤΩΜΑ !

ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ.
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΩΝ ''ΦΙΛΙΚΩΝ'' Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ?
ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ?


Μόλις ξέσπασε η αγανάκτηση των πολιτών για την αισχρή κατάσταση της πόλης με τα σκουπίδια, η ομάδα ''περιφρούρησης'' του ΠΛΑΤΩΜΑΤΟΣ έβγαλε νύχια και δόντια.
Για να μη διευκολυνθεί η πόλη επαναχρησιμοποιώντας την περιοχή.
Το θέμα όμως είναι πως ούτε οι κάτοικοι που έδωσαν - και δικαίως- τις μάχες τους, ούτε οι υπόλοιποι πολίτες, γνωρίζουν την περιοχή και τις δυνατότητές της, τις άδειες και τις μελέτες που την αφορούν, ούτε καν την ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ δεν γνωρίζουν. Δεν γνωρίζουν πως τα ασφαλιστικά αφορούν την ιδιοκτησία του δήμου στην συγκεκριμένη περιοχή και ΟΧΙ ολόκληρη την περιοχή που είναι 10πλάσιας έκτασης και δεν ανήκει στο Δήμο.
Είναι όλα επτασφράγιστα μυστικά, για να κάνουν παιχνίδι πολιτικό σέρνοντας πίσω τους κάμποσες εκατοντάδες κατοίκων μερικοί εδώ στην πόλη.
Το ΠΛΑΤΩΜΑ δεν είναι η οριοθετημένη περιοχή ιδιοκτησίας του Δήμου Τρίπολης, που από ΧΥΤΑ που ήταν, έγινε ΧΑΔΑ με την εγκατάλειψή του στα χέρια των εργολαβίσκων που έφαγαν εκεί μέσα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, πλουτίζοντας άκοπα και κερδοσκοπώντας πολιτικά !
Είναι μια μεγάλη περιοχή γύρω από αυτή την έκταση του δήμου, για την οποία βγήκε η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων, η οποία περιοχή, ανήκει σε πολλούς και διάφορους ιδιοκτήτες, και περιλαμβάνει ΓΟΥΒΕΣ του εδάφους που αποτελούν φυσιολογικούς χώρους ΧΥΤΑ και θα μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα της πόλης, χωρίς ιδαίτερα έξοδα, και άμεσα. 
Έχουμε ξαναγράψει πως κάποιες ΓΟΥΒΕΣ περιλαμβάνονται στα σχέδια τη ΤΕΡΝΑ κι έχουν πάρει και Μ.Π.Ε.
Αλλά για όλα αυτά κάνουν μόκο οι αντιδραστικοί. 
Πριν 3-4 μέρες, δημιουργήθηκε αυτόβουλα μια κίνηση πολιτών, με άτομα από διάφορους συλλόγους, με σκοπό να συγκεντρώσουν υπογραφές και να ζητήσουν από τον εισαγγελέα Τρίπολης, να άρει την απόφαση των ασφαλιστικών (αν αυτά αφορούσαν ολόκληρη την περιοχή ΠΛΑΤΩΜΑΤΟΣ) και να μεταφερθούν εκεί για ΤΑΦΗ τα σκουπίδια που απειλούν πλέον σοβαρά την υγεία μας.
Μόλις το πληροφορήθηκε ο πρόεδρος των ΦΙΛΙΚΩΝ Νίκος Τσιαμούλος, έσπευσε να απειλήσει με μηνύσεις τους πρωτεργάτες και να σταματήσει κάθε κίνηση, τρομοκρατώντας τους.
Θα ήταν ευχής έργο, αν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση ΠΛΑΤΩΜΑ, έλεγαν και μερικές ΑΛΗΘΕΙΕΣ στον έρμο τον λαό.
Θα ήταν ευχής έργο, αν έβγαζαν στο φως της δημοσιότητας και την απόφαση να δουν όλοι τι λέει και για ποια περιοχή εξεδόθη !
Θα ήταν επίσης σκόπιμο, να μας πουν δημόσια οι αντιδρώντες και πότε και πως, απείλησαν την ΤΕΡΝΑ, όταν έβαλε στα σχέδια της το ΠΛΑΤΩΜΑ και πήρε και ΜΠΕ !
Θα ήταν τέλος σκόπιμο, να μας πουν ΓΙΑΤΙ ακριβώς έκλεισε το ΠΛΑΤΩΜΑ, ποιοί έβγαλαν -αμέσως μετά - φορτηγά και τα έριξαν στην ΠΕΛΑΝ για τη μεταφορά των σκουπιδιών της Τρίπολης ....αλλού και άρπαξαν μερικές ''εισφορές'' από τα μεταφορικά. 
Ν μας πουν ακόμα για ποιο λόγο αρνούνται να ακούσουν μια λύση έστω και ανάγκης και αδιαφορούν παντελώς για την ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ της πόλης και των πολιτών που τη μια τους ζητούν ψήφο και την άλλη τους απειλούν να σκάζουν και να πεθαίνουν χάρη των παιχνιδιών με το σκουπίδι....που ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ.
Η έρευνά μας συνεχίζεται. Η μπόχα που αναδίδεται δεν είναι μόνο από τα σκουπίδια των δρόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.