Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ! ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ !

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ? ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ?
Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ....ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ,
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΥΓΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ή ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ?



Όσο κι αν ''ψάχνει''
    η Δικαιοσύνη να βρει μέσω της ανάκρισης τους ενόχους γι΄ αυτό το έγκλημα που συμβαίνει στην πόλη, η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι εδώ και καιρό αποκεκαλυμμένη. Ένας είναι ο ένοχος, αυτός που παίρνει τις αποφάσεις και μπλοκάρει όλες τις διαδικασίες στην διαχείριση των σκουπιδιών, για να κάνει μόνος του το DEAL με την ΤΕΡΝΑ.
Αλλά τοω ''ως εδώ και μη παρέκει'' το φώναξαν ήδη οι πολίτες !
Οι καταγγελίες έχουν γίνει σωρηδόν και παντού.
Ακόμα κι αν είναι αποσπασματικές και όχι συγκεντρωτικά κατατεθειμένες, υπάρχουν παντού!
Από τους αρμόδιους εισαγγελείς εδώ και στην Αθήνα, μέχρι τους υπουργούς και τις αρμόδιες διευθύνσεις στη ΓΑΔΑ και τον ΓΕΔΔ, ΣΕΕΔΔ κτλ.
Ο αυτοκράτορας την έχει άσχημα. Έπαιξε με την ανοχή μας, έκανε πολλές στριφογυριστές ντρίμπλες, αλλά στο τέλος κατέβασε τη μάσκα του ο ίδιος με τις ανύπαρκτες ενέργειές του και την εγκατάλειψη της Τρίπολης στην τύχη της ως ΧΑΔΑ !
Αυτό θα είναι και το τέλος της πολιτικής του αέρα που πούλησε τόσα χρόνια παραβιάζοντας την ευαισθησία των πολιτών.
Το ΒΟΥΛΕΥΜΑ 230/2014 της 21-7-2014 των ΕΦΕΤΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ , τον παραπέμπει  ΜΟΝΑΔΙΚΟ υπεύθυνο και έχοντα την απόλυτη ευθύνη των περιβαλλοντικών εγκλημάτων που συμβαίνουν στην Περιφέρεια....
Οι ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ αποφάσεις 1/2010 με υπογράφοντα τον ΠΑΓΚΑΛΟ και η με αριθμό πρωτοκόλλου 3372/378 13-1-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ του Αποκεντρωμένου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου - δυτ. Στερεάς και Ιονίων, ΑΝ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ που ελήφθη με εντολή ΠΑΓΚΑΛΟΥ , εκχώρησαν στον Πέτρο Τατούλη, την απόλυτη υπευθυνότητα και αρμοδιοτητα στην προσωρινή και ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ, ΔΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ.....ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ.
Ο ΔΙΑΥΘΥΝΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ?
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.