Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ! ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

ΠΑΡΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.


Κουβάλησαν τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος στην Τρίπολη, ΔΕΝ τον πήγαν μια βόλτα στον χώρο της χωματερής Λεβιδίου, αλλά τον έσυραν σε μια συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ, για να παρακολουθήσει το αλαλούμ του αιώνα....Δήμαρχοι όλης της Πελοποννήσου, να συζητούν -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- για το πρόβλημα των σκουπιδιών της Τρίπολης, για να βρεθεί μια λύση και αντ'  αυτού, να εξαντλούνται σε αυτοπροβολές και δεοντολογίες !
Ο υπουργός πάντως, στην εισηγητική του τοποθέτηση, μας εξέπληξε δυσάρεστα, μιλώντας περί της διαχείρισης των απορριμμάτων γενικώς, ακριβώς όπως αυτή αναφέρεται στα σχολικά βιβλία της ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ !
Για να καταλήξει στο τέλος να μας κάνει παρατηρήσεις επειδή δεν κάνουμε ανακύκλωση ! Χωρίς να ξέρει το ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ και φυσικά χωρίς κανένας να ξεμπροστιάσει τους δημάρχους που ήσαν παρόντες και ΔΕΝ κάνουν τίποτα για την προώθησή της στην Τρίπολη.
Μας παρατήρησε ο υπουργός επίσης, επειδή παράγουμε σκουπίδια !
Αλλά δεν ρώτησε, αν υπάρχει τρόπος να ΜΗΝ τα παράγουμε και να τα διαχειριζόμαστε κάπως. Πλην της μοναδικής μονάδας ιδιωτών, συλλογής ανακυκλώσιμου υλικού, άλλη κίνηση ούτε υπάρχει, ούτε φαίνεται να υπάρξει στο άμεσο μέλλον.
ΟΛΟΙ δουλεύουν για τα μακροπρόθεσμα σχέδια του αυτοκράτορα των σκουπιδιών. 
Κανένας δεν ξεφεύγει από το μαντρί της ΤΕΡΝΑ και του ΠΕΤΡΟΥ.
Μόνο η πόλη καταστράφηκε από την εγκληματική τους ανικανότητα, να διαχειριστούν τα απορρίμματά της οι δεμένοι στο άρμα του ΤΑΤΟΥΛΗ, δήμαρχοι, της τελευταίας πενταετίας.
Κι επειδή τα παιχνίδια που έχουν παίξει οι ΛΑΓΟΙ του ΤΑΤΟΥΛΗ στις πλάτες των πολιτών της Τρίπολης και της Αρκαδίας, είναι πολλά, σκοτεινά και κυρίως ΒΡΩΜΙΚΑ, θα επανέλθουμε με αποκαλυπτικότατα άρθρα και ονοματεπώνυμα !
Για την ώρα, παραμένουμε στο αδιέξοδό μας, με τους πολίτες σε απόγνωση και τους αιρετούς στην κοσμάρα τους.
Ας ελπίσουμε να δράσει ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ πια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.