Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ''ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ'' ΕΡΓΑ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ !

ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΓΜΕΝΑ ΞΑΝΑ, ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ !!!
ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΣΕ 3-4 ΦΟΡΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΥΛΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.


Εκνευρίστηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, στο Δ.Σ. της 1ης Δεκεμβρίου όταν η κ. Εικοσιδέκα και ο κ. Μπισιούλης άρχισαν τις απαιτήσεις έργων στα χωριά των κοινοτήτων τους και τους είπε όλο νόημα και καταγγελτικότητα, πως δεν θα γίνει κανένα έργο, μέχρι να διερευνηθούν τα διπλά και τριπλά ίδια έργα, που φέρονται να έχουν βγει για μελέτες , ενώ ήταν ήδη κατασκευασμένα προ πολλού και είχαν παραδοθεί.
Για κάποιον ''παράξενο''  λόγο, η αντιπολίτευση δεν αντέδρασε έντονα, ούτε κατήγγειλε τις δηλώσεις του Δήμαρχου ως ψευδείς.
Κυρίως, δεν εθίγησαν οι αιτούντες.
Ο Δήμαρχος όμως, Δημήτρης Παυλής οφείλει να τηρήσει τις υποσχέσεις που έδινε στον κόσμο προεκλογικά, για να ψηφιστεί.
Οφείλει να πάει επιτέλους στον Εισαγγελέα, όπως έλεγε.
Και να ζητήσει την συνδρομή ορκωτών λογιστών στον οικονομικό έλεγχο του Δήμου, όπως διατυμπάνιζε.
Δεν έχει κανένα δικαίωμα να κρατάει τέτοιες βόμβες μολότωφ, για να τις κάνει επικοινωνιακό παιχνιδάκι εντός κι εκτός αιθούσης συνεδριάσεων του Δ.Σ.
Τα λεφτά που έχουν διασπαθιστεί, θα βαρύνουν τα ήδη χειμαζόμενα νοικοκυριά της Τρίπολης και των κοινοτήτων του δήμου. Δεν θα τα πληρώσει από την τσέπη του ο Παυλής.
Οπότε οι πολίτες πρέπει να μάθουν τι έχει συμβεί επί ημερών Σμυρνιώτη από αρπαχτές και φαγοπότια, αλλά επιβάλλεται και να προστατευθούν τόσο με την αποκάλυψη των αρπαχτών, όσο και με την απόδοση των ευθυνών στους ενόχους. Δεν μπορεί να καλούνται μόνο να ακούν τα αίσχη που καταγγέλλονται, χωρίς να ξέρουν πως είναι ήδη δρομολογημένες οι δικαστικές έρευνες για όλα αυτά.
Άλλωστε υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο της αυτεπάγγελτης παρέμβασης του Εισαγγελέα, στην περίπτωση που βρεθεί έστω ένας πολίτης και του στείλει ως το γραφείο του, μέρος των πρακτικών της συνεδρίασης, που ακούγονται όλα τα ανωτέρω.
Περιμένουμε αντιδράσεις του νέου Δημάρχου και των συμβούλων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.