Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟΤΣΗ ! ΣΕ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΤΩΝ ΕΣΠΑ !

ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΤΩΝ ΕΣΠΑ !
ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ. ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΥΛΗΣ ΔΥΝΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ !



Του τα έχουν ψάλλει εδώ και καιρό του Οδυσσέως, τα κάλαντα, για τις ανεγκέφαλες τακτικές που προωθεί ο συμβουλάτοράς του ο Τότσης, που τον έχει αναγάγει ο Παυλής σε κουμανταδόρο του Δήμου Τρίπολης, επειδή ακριβώς είναι το παραπαίδι του Υπουργού που έχει στην εξουσία του τα ΕΣΠΑ !
Κι ο Παυλής  (που έχει ήδη διαρρεύσει στην πιάτσα πως είναι ''καταχρεωμένος'' ....τι κόλπο γκρόσο κι αυτό με τα χρέη των δημάρχων για να τους λυπόμαστε άραγε?) έχει ορίσει ως καπάκι της τσέπης του τον Τότση και τον σέρνει παντού όπου πάει, τον ακούει σε ότι κι αν του λέει, τον αφήνει ελεύθερο να κινείται και να ντιλάρει τα ΕΣΠΑ που ήρθαν, έρχονται ή θα έρθουν στον Δήμο Τρίπολης.
Το παιχνίδι αυτό, στήθηκε με την ανάληψη της δημαρχίας κι εξελίσσεται σε πολύ χοντρή πατάτα, δεδομένου ότι ο Οδυσσέας, ξέρει πως τον έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα οι τύποι που τον περιβάλλουν, αλλά τους αφήνει ανεξέλεγκτους.
Τα ΕΣΠΑ είναι αποκλειστικά υπόθεση του υιού Τότση (του επιχειρηματία των επίπλων κουζίνας της ΒΙΠΕ Τρίπολης) ο οποίος ούτε ειδήμων είναι, ούτε εγκράτεια δείχνει στην απάνω τούρλα, που πήραν τα μυαλά του, μόλις είδε χρήμα ζεστό και ανάληψη διαχείρισης.
Το χειρότερο είναι που έχει βάλει στο κόλπο, όλους τους ψηφοφόρους του Παυλή, τους υπόσχεται λαγούς με πετραχείλια, κάνει τον χρηματοδότη και τον ρυθμιστή της διανομής των ΕΣΠΑ μαζί με 2-3 ακολούθους του δημάρχου και ουσία ακόμα δεν φαίνεται στον ορίζοντα.
Πλην της απόκτησης δικού του ΚΕΚ που το έκανε δωράκι στην κυρία του μετεκλογικά.
Αν ο Παυλής έκανε την κολεγιά του με τον Οδυσσέα, για να του εξασφαλίσει ψήφους αλλά και χρήμα ζεστό για να φτιάξουν τις υποχρεώσεις τους και τους δικούς τους, κι αν ο Οδυσσέας το δέχτηκε μετά χαράς για να φαίνεται ο ελεήμων της Αρκαδίας και του δήμου Τρίπολης, δεν έχουν δικαίωμα να παίζουν τους κουμπαράδες με τα λεφτά που διατίθενται για όλους τους πολίτες και για την ανάπτυξη της περιοχής και την ενίσχυση της εργασίας των νέων ανθρώπων.
Δεν έχουν περιθώρια επιλογών και μάλιστα πολιτικών και προσωπικών, ούτε ο Οδυσσέας, ούτε ο Παυλής, ούτε ο Τότσης. Τα λεφτά δεν έρχονται για τις τσέπες τους, ούτε για τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.\Ανήκουν σε όλους τους πολίτες και όχι στους μαντρωμένους του πρώην ΠΑΣΟΚ και των απομειναριών του.
Ας προσέξει πολύ και ο Οδυσσέας αλλά και ο Παυλής στις επιλογές άνευ ελέγχου, που κάνουν.
Το κολπάκι τους είναι ήδη γνωστό και δεν κρατούν και τα προσχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.