Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΕΚΟ ? ΚΟΤΣΙΑΝΗ ΑΛΕΚΟ ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ! ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ?

ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ, ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΤΡΙΓΥΡΩ.

Ξέρεις Αλέκο, κανένας δεν παίρνει άφεση αμαρτιών, επειδή έφυγε από την εξουσία. Την όποια εξουσία.
Οι κατέχοντες το θέμα ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, λένε μετά παρρησίας, πως όταν ήσουν πρόεδρος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, άρχισαν να ξηλώνονται οι περιφράξεις νοτιοδυτικά του κτήματος των 200 και βάλε στρεμμάτων, που αποτελεί την συνολική ιδιοκτησία του Παναρκαδικού Νοσοκομείου που είναι ιδιοκτησία των ομογενών εννοείται.
Στο αρχικό τοπογραφικό αγοράς της έκτασης, φαίνεται καθαρά, πως οι σημερινές βίλες, ήταν μέρος του δάσους του Νοσοκομείου. Από τα 200 ΚΑΙ ΒΑΛΕ στρέμματα σήμερα έχουν απομείνει 172 ! Πολλά τα λεφτά Αλέκο από τις αγοραπωλησίες .
Τι έγινε τότε Αλέκο ?
Ποιός πούλησε τη γη?
Με ποιά ιδιότητα ?
Ήρθαν και μέλη της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας και έβαλαν υπογραφές ή μόνος σου τα κατάφερες όλα ?
Τελευταίο - για την ώρα - ερώτημα :
Για ποιόν ακριβώς λόγο η σύζυγός σου κυρία Πάνυ Κουρέτα, έθαψε για έναν ολόκληρο χρόνο την Ε.Δ.Ε. που της είχε ανατεθεί, για τις πλαστογραφίες συνταγών και εντολών πληρωμής στο Παναρκαδικό και στο τέλος την έδωσε πίσω χωρίς να έχει βάλει πενιά?
Ποιά συμφέροντα εξυπηρέτησε αυτή η καθυστέρηση και γιατί δεν είπε από την αρχή πως έχει φόρτο εργασίας για να την αναλάβει άλλος?
Ποιοί κουκουλώθηκαν με όλη αυτή την αργοπορία στις έρευνες?
Είναι πολλά που θα βγουν στη φόρα ακόμα Αλέκο.
Κι ένα τελευταίο ερώτημα : Εκείνες οι αλληλοστηρήξεις στις εκλογές, με τη ΝΔ και τους Τατουλικούς υποψήφιους στα ψηφοδέλτιά σου, είχαν σχέση με όλα τα ανωτέρω?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.