Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?

ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ?
ΠΟΣΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ?
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΔΡΑΝΕΙ ?
Έχουμε ξαναγράψει, πως στο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, η κατάσταση είναι απαράδεκτη, αλλά εκτός των εμφανών στοιχείων και της εγκατάλειψης που την νοιώθουν οι ασθενείς στο πετσί τους, υπάρχει ένας βόθρος υποθέσεων που έχουν θαφτεί και στην εισαγγελία Τρίπολης.
Υπάρχει η έκθεση ελέγχου του ΣΕΥΥΠ (Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας Πρόνοιας) στις 3-4-2008 με αριθμό πρωτοκόλλου 1068/3-4-08 που διατάσσει Ε.Δ.Ε. επισημαίνοντας τις πλαστογραφίες σε συνταγές και σφραγίδες ιατρών του Νοσοκομείου, που βρίσκονταν σε χέρια ακόμα και ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
Υπάρχει έγγραφο του ΓΕΔΔ Λέανδρου Ρακιντζή με αριθμό πρωτοκόλλου 1085.09/15707/27-11-2009 που ζητάει ολοκλήρωση των ερευνών στο Παναρκαδικό από την διοίκηση και αποστολή στο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ των αποτελεσμάτων.
Υπάρχει έγγραφο της 6ης ΥΠΕ με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΜΠ. 79/28-6-2011 προς την διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, με συνημμένη την Ε.Δ.Ε.
Υπάρχει η Ε.Δ.Ε. που ολοκληρώθηκε και υπογράφηκε από τον διενεργήσαντα ιατρό Ιωάννη Δαύρο στις 9 Ιουνίου 2011.
Υπάρχει έγγραφο του Γ.Ε.Δ.Δ. Λέανδρου Ρακιντζή με αριθμό πρωτοκόλλου Φ. 1085.09/2298/25-7-2011 με το οποίο ζητάει από τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Τρίπολης, να λάβει υπ΄ όψη του τις καταγγελίες, το πόρισμα των επιθεωρητών και την ΕΔΕ και να προβεί άμεσα στις προβλεπόμενες ενέργειες.
Τίποτα από τα ανωτέρω δεν έχει κινητοποιήσει κανέναν.
Όλοι κάνουν τις πάπιες.
Ακόμα και τον τότε διοικητή άλλαξαν προκειμένου θα θαφτεί το θέμα. Θυμόμαστε όσοι δεν διαθέτουμε κοντή μνήμη, πως ήρθε η κ. Σιουρούνη παράνομα και μέσα σε μια νύχτα από τον Πύργο, να αντικαταστήσει τον Τάκη Παπαδόπουλο στην διεύθυνση του Παναρκαδικού.
Και πόσο την προστάτεψε ο τότε υπουργός της ΛΟΒΕΡΔΟΣ με τον μετέπειτα ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ.
Στην ουσία όλοι τους έθαβαν το χοντρό πακέτο που κρύβεται πίσω από γιατρούς - λαμόγια του Παναρκαδικού.
Και που τους γνωρίζει πολύ καλά και ο Ιατρικός Σύλλογος.
Και τους έθαβε κι αυτός έως τώρα, για να κάνει πολιτική και να μαζεύει ψηφαλάκια ο πρώην πρόεδρος.
Επειδή όμως εμείς διαβλέπουμε πως και το νέο δίδυμο του Ιατρικού, Ψυχογιός -Μπεντεβής (πρόεδρος - γραμματέας του νέου Δ.Σ.) μπορεί να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση, αφού προέρχονται από τον ίδιο κομματικό χώρο και έχουν διαδρομές καθαρά πολιτικής υφής στην κοινωνία της πόλης αμφότεροι, τους επισημαίνουμε πως τίποτα δεν θα μείνει κρυφό.Από ονόματα μέχρι πράξεις των ....συναδέλφων τους.
Ας δείξουν αν όντως νοιάζονται για την εξυγίανση της νοσούσης υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.