Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ! ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ !

ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΑΜΥΘΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΧΤΕΣ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.


Οι πρωτεργάτες της εξαφάνισης των περιουσιών των ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ του Δήμου Τρίπολης, είναι όλοι οι ανωτέρω, μαζί με κάποιους προστατευόμενούς τους.
όπου μυριστούν λεφτά με ουρά ή και χωρίς, σπεύδουν να μπουν στα συμβούλια, πρόεδροι, κατά κανόνα ισόβιοι και εξαφανίζουν σαν ταχυδακτυλουργοί τις περιουσίες που άφησαν ευαίσθητοι κοινωνικά συμπολίτες μας, για το κοινό καλό.
Τα κοράκια του Δήμου και της Αρκαδίας, βλέπουν ως καλό, μόνο αυτό της τσέπης τους. Και ορμάνε.
Με αυτό τον τρόπο ο μπαμπάς του Γιάννη εξαφάνισε την περιουσία του ΜΥΣΤΡΙΩΤΕΙΟΥ  ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ που είναι το 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
Έχουν εξαφανιστεί από το χάρτη, όλα τα ακίνητα μαζί με μια πολυκατοικία στην οδό ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ και φυσικά όλα τα κινητά, πλην 20.000 ευρώ με τα οποία και παραδόθηκε το κληροδότημα στην επόμενη διοίκηση με τον Μητροπολίτη. Ο οποίος για τους δικούς του λόγους, κουκούλωσε την υπόθεση. Εν καιρώ θα αναλυθεί λεπτομερώς όλη η βρωμιά αυτής της ιστορίας.
Ο Δ. Σωτηρόπουλος, έχει βάλει το χεράκι του και την αυτοπρόσωπη παρουσία του, παντού όπου μπορεί.
Ξεκίνησε από το ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ όπου δεν τα κατάφερε να μπει ισόβιος πρόεδρος, του το χάλασε ο Γιαννάκης βλέπετε, και βρήκε πιο πλούσιο τραπέζι, στο ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΣΧΙΖΑ.
Το πάρτυ αυτό το έχουμε αναλύσει σε άλλο άρθρο.
Στο ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ όμως έγραψε την ιστορία της εξαθλίωσής του, μαζί με την Δημητρούλα και τον Κωστάκη, τα δυο καλά παιδιά της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που έχουν ακόμα την κάλυψη του κομματικού μηχανισμού, κι ας έχουν καταβροχθίσει εκατοντάδες εκατομμύρια δραχμές του κληροδοτήματος αφήνοντας στον δρόμο κυριολεκτικά, παιδιά και εργαζόμενες. Ακόμα και ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΝΤΟΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ αγόραζαν από τους τόκους των κεφαλαίων του ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟΥ και τα έβαζαν στα δικά τους συρτάρια. Γιατί στο ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ δεν έμεινε ούτε οδοντογλυφίδα !
Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος που υποδύεται το άγιο προφίλ πολιτικού, έχει καλύψει με την πολιτική του ομπρελίτσα όλο το πάρτυ που γίνεται στο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, με εκείνη την ταλαίπωρη γιαγιά την χήρα ΓΚΟΥΝΤΑΝΗ που της έχουν υφαρπάξει σχεδόν τη μισή περιουσία, μέσα από δαιδαλώδεις διαδικασίες νονμικίστικες και φτιάχνουν άχρηστους και αδύνατον να λειτουργήσουν, χώρους, με μηχανήματα και συστήματα, που αποφέρουν μεγάλες μίζες, αλλά δεν προσφέρουν στους πολίτες τίποτα, όπως έλεγε στην διαθήκη του ο σύζυγος της ανυποψίαστης κυρίας Γιαννούλας Γκουντάνη.
Παλληκάρια ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Ανήκουν στους πολίτες της Τρίπολης.
Αυτοί μόνο έχουν το δικαίωμα να απολαμβάνουν της προσφοράς των συνανθρώπων τους ευεργετών.
Εσείς μόνο απολογία μπορείτε να δώσετε, για το πόσο μεγάλη είναι η απληστία σας, ΄που δουλέψατε τόσα χρόνια τον λαό πως τάχα τον υπηρετείτε, ενώ τον ρημάξατε ακόμα και στα ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.