Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

''ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ! ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ! ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ !''

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ...ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΩΝ !




Όχι πως δεν το ξέρουμε και δεν το περιμέναμε, πως ο Τατούλης θα άρχιζε λίαν συντόμως τις παρεκτροπές, αφού σε αυτό το ΠΕΣΥΠ την έχει άσχημα.
Στην προηγούμενη τετραετία, έκανε το one man show αφού ο Δράκος που ήταν η αντιπολίτευσή του, επί της ουσίας ήταν σύμμαχός του και συμπαίκτης του !
Οπότε έμενε μόνος του ο Νίκος Πατσαρίνος και ο Νίκος Γόντικας, να βγάζουν το φίδι από την τρύπα κάθε φορά στα συμβούλια.
Στις τελευταίες εκλογές, μπορεί μεν ο Τατούλης, να βγήκε με 60 %, αλλά η αντιπολίτευση έβγαλε πάρα πολλούς συμβούλους, με αποτέλεσμα να μην έχει τον έλεγχο του ΠΕΣΥΠ ο Πέτρος, όπως παλιά.Έτσι ζορίζεται και στριμώχνεται και μη έχοντας σοβαρό και πολιτισμένο λόγο και δη αντίλογο, επιδίδεται σε τραγικές εκτροπές.
Είπε στο τελευταίο  ΠΕΣΥΠ την ακραία λέξη ''ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΙ'' απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση κι έφερε τα πάνω κάτω, μέσα στο συμβούλιο.
Άρχισαν οι παρατηρήσεις και οι πιέσεις να πάρει πίσω αυτό που είπε, ή να εξηγήσει σε ποιούς αναφέρεται ονομαστικά, αλλά έπεσαν στο κενό οι διαμαρτυρίες.
Ο Γιάννης Μανώλης του απηύθυνε δριμύτατο κατηγορώ, πως δεν σέβεται τίποτα και δεν ορίζει τον εαυτό του και του είπε χαρακτηριστικά ΄΄ βούλωστο ! δεν φοράς παντελόνια. ονόμασε ποιούς εννοείς. έχεις χάσει το παιχνίδι''
Μετά αποχώρησαν σύσσωμοι η αντιπολίτευση, αφού προηγουμένως ο Πέτρος είχε ακούσει τα σχολιανά του και από τον Βουδούρη αλλά και από τους άλλους εκπροσώπους.
Με τις υγείες σου Πέτρο.
Το ξεκίνησες το salto mortale δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει όμως.
Όπου νάναι αποδομήθηκες μόνος σου !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.