Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

''ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡ' ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ'' !


ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ, ΜΕ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ !
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΪΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΄ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΝ ΕΞΥΜΝΟΥΣΑΝ !
ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ''ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ'' ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ !!!



Ή είναι πολύ πορωμένοι, ή είναι πολύ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ, ή είναι πολύ επικίνδυνοι, ή είναι πολύ σαλταρισμένοι.
Ότι κι αν είναι, η ξεφτίλα τους, να κάνουν την γιορτή στο Ναύπλιο, μέσα στην πόλη, στο Βουλευτικό, για να τιμήσουν τον προδότη της ΕΛΛΑΔΑΣ, με το χρυσό κλειδί της πόλης, ενώ ήξεραν τις αντιδράσεις του λαού, δείχνει την αναισθησία και την αναλγησία τους, στην λαϊκή βούληση αλλά και την προκλητικότητά τους, που αγγίζει τα όρια της παραφροσύνης.Τόσο του ίδιου του δημάρχου, που δεν νοιάζεται παρά μόνο για τις φανφάρες και τα φούμαρα, όσο και του πρωθυπουργού της συμφοράς, που νοιάζεται μόνο για ταρατατζούμ και εκδρομούλες ανά την επικράτεια.
Ακόμα κι αν πήγε στον τόπο της γυναίκας του, το μείζον πρόβλημα ήταν η επιθυμία των πολιτών και οι αντιδράσεις τους κι αυτές έπρεπε να σεβαστούν και οι δύο. Δήμαρχος και πρωθυπουργός.
Κι αν παρ΄ όλα αυτά έπρεπε να ''τιμηθεί''  ο εκποιητής της χώρας, από την παρέα των προδοτών της Ν.Δ. και των άλλων συνεργατών της, ας έκαναν το καραγκιοζιλίκι τους σε ένα από τα τόσα ξενοδοχεία που έχει το Ναύπλιο τριγύρω στην πόλη.
Το ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ είναι ο τόπος της πρώτης ΒΟΥΛΗΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ μετά την απελευθέρωση !
Πώς τόλμησαν να το μολύνουν με τα σώματά τους τα πουλημένα στους αγοραστές της Ελλάδας μας?
Πώς τόλμησαν να μιλούν για ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ αυτοί που καθημερινά στέλνουν στον θάνατο δεκάδες ΕΛΛΗΝΕΣ από απόγνωση και την ΕΛΛΑΔΑ στην ανυπαρξία?
ΝΤΡΟΠΗ !
Η ιστορία θα τους ανταμείψει ανάλογα με την προδοτική τους πολιτική.
ΜΠΡΑΒΟ στους ΝΑΥΠΛΙΕΙΣ !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.