Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΕΣΥΠ !

ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΠΕΣΥΠ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
Η ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΤΗΣ ΠΕΡΣΟΝΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ.
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !


Ο Περιφερειάρχης έχει ξεφύγει ανεπανόρθωτα τελευταία.
Κάνει κάθε φορά κι ένα επεισόδιο επιθετικότητας προς την αντιπολίτευση συλλήβδην, όταν τον ζορίζουν οι παρατηρήσεις και οι καταγγελίες τους, για ευθύνες που έχει κυρίως στο θέμα το καυτό και άλυτο, των απορριμμάτων και της διαχείρισής τους.
Χτες το απόγευμα, κατάφερε να βάλει μπουρλότο στο ΠΕΣΥΠ και να αναγκάσει την αντιπολίτευση να αποχωρήσει εις ένδειξη διαμαρτυρίας, για τους ασύστολους και αχρείους χαρακτηρισμούς, που εξαπέλυσε προς όλους. Τους έλεγε διαρκώς ''ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥΣ'' Και δεν απαντούσε στις προκλήσεις τους για το ΠΟΥ απευθύνεται και ΠΟΙΟΥΣ εννοεί.
Ο Πέτρος έχει κόψει άλυσο. Αυρτό είναι γεγονός που το επιβεβαιώνει μόνος του.
Αλλά ότι κι αν έχει κάνει ο ίδιος, ο καθένας από την αντιπολίτευση, έχει δικαίωμα και υποχρέωση μαζί, να περιφρουρήσει το δικαίωμα της δημοκρατικότητας του θεσμού, αλλά και την αξιοπρέπειά του την προσωπική και την πολιτική, από τον οχετό που δέχεται δια στόματος του αιρετού.
Δεν ξέρουμε αν έχει συναίσθηση των όσων εκτοξεύει ο Τατούλης κι αν συναισθάνεται το μέγεθος της ζημιάς που κάνει στην δημοκρατία και τους θεσμούς της, η στάση του η αλαζονική και η υπεροψία του, αλλά οφείλουν οι παρατρεχάμενοί του, να τον εγκαλέσουν στην τάξη, και να του επισημάνουν πως το γεγονός πως βγήκε πρώτος στις εκλογές κι έχει την πλειοψηφία στο ΠΕΣΥΠ δεν του αφαιρεί την υποχρέωση του ΣΕΒΑΣΜΟΥ προς τους θεσμούς του κράτους και τους πολίτες, κυρίως δε προς τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Αλλιώς ας οδεύσει στα νησιά Παπούα με τις off shore του Καρατζαφέρη ή όποιου άλλου, να κάνει τον φύλαρχο στους ιθαγενείς και να τον προσκυνάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.