Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ : ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΟΥΝ.
ΟΙ ''ΒΑΡΩΝΟΙ''  ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.big image

Στο Νοσοκομείο της Τρίπολης, που ΔΕΝ είναι κρατικό, αλλά ιδιοκτησία της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής, υπάγεται όμως όπως όλα στο Υπουργείο Υγείας, εδώ και χρόνια, λειτουργεί στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης, μια καλοστημένη συμμορία υφαρπαγής δημοσίου χρήματος, από συγκεκριμένους γιατρούς και άτομα του προσωπικού, των οποίων η θέση είναι σχετική με τις προμήθειες υλικών και φαρμάκων.
Βάζουν τους ασθενείς να πληρώνουν από την τσέπη τους απίστευτα ποσά, για την προμήθεια φαρμάκων, υλικών και ουσιών που χρειάζονται για την νοσηλεία τους και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τα δηλώνουν παραφουσκωμένα ως προς τις ποσότητες, σε διάφορες εταιρείες και τιμολογούνται για λογαριασμό του δημοσίου, από το οποίο και πληρώνονται στις εταιρείες.
Φυσικά, επειδή τα τιμολόγια είναι ΜΟΥΦΕΣ και τα λεφτά πολλά, η μοιρασιά γίνεται ανάμεσα στους παραγγέλλοντες και τις εταιρείες.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο, ακόμα και τώρα. Οι γιατροί που εμπλέκονται έχουν αποθρασυνθεί σε τέτοιο βαθμό που παρεκτρέπονται προκλητικότατα, όταν κάποιος ή κάτι μπει εμπόδιο σε αρπαχτή που έχουν ετοιμάσει.
Παρατηρείται δε το ''περίεργο''  φαινόμενο, να έχουν συγκεκριμένοι γιατροί, εγκλωβίσει το Παναρκαδικό, με εταιρείες προμηθειών, συγκεκριμένες και χωρίς συνεχείς διαγωνισμούς ή προσφορές, να έχουν το μονοπώλιο με την απαίτηση του κάθε ''νταραβεριζόμενου'' γιατρού.
Το μεγάλο πάρτυ, γίνεται φυσικά στις χειρουργικές ειδικότητες, όπου τα υλικά χειρουργείων, είναι πανάκριβα αλλά και άνευ περιορισμού, στις εργαστηριακές μονάδες, όπου τα υλικά και τα αντιδραστήρια, φάρμακα, φιλμς κτλ είναι επίσης ανεξέλεγκτα ως προς τις ποσότητες που ξοδεύονται και φυσικά ως προς την αντικειμενικότητα των αριθμών παραγγελιών.
Ταυτόχρονα με την σιωπή των αμνών, που έχουν επιβάλλει οι Τατουλόφρονες του Παναρκαδικού μαζί με την σιωπή της Δικαιοσύνης που την έχει αποδεχθεί η εισαγγελία Τρίπολης, το πάρτυ στο Παναρκαδικό καλά κρατεί.
Αλίμονο από όποιον αρρωσταίνει και δεν έχει λεφτά.
Κι ας κόβονται στο όνομά του μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, σε μούφες τιμολόγια.
Ξαναθυμίζουμε πως οι Επιθεωρητές Υγείας, είχαν παραγγείλει Ε.Δ.Ε. που την καθυστέρησε η κυρία του πρώην δημάρχου αλλά κι όταν έγινε την έφαγε η μαρμάγκα. Μαζί με τον τότε διοικητή του Παναρκαδικού.
Κοινώς τραγέλαφος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.