Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗ ? ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ !

ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΨΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΡΩΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΤΡΙΧΑ.
ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗ
Ο πονηρούλης Νίκος Καλτεζιώτης, έχει καταπατήσει κάθε έννοια νομιμότητας στο χτίσιμο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος που έφτιαξε στο Κάψια που ΔΕΝ είναι το χωριό του (αφού η οικογένειά του ήταν από αλλού και είχαν έρθει διωγμένοι στο Κάψια, γι΄ αυτό και δεν έχει συγγενείς εκεί πλην της στενής οικογένειας).
Έφτιαξε ο Νίκος το αρχικό συγκρότημα με το πατρικό του σπίτι και αργότερα το οίκημα με την πισίνα, που ΚΑΙ αυτό έχει θέματα παρανομιών πολεοδομικά, αφού ΔΕΝ απέχει τα 30 μέτρα που προβλέπει η νομοθεσία από τον Βυζαντινό Ναό του Αγίου Νικολάου που είναι εκεί και μετά ορέχτηκε την πλαγιά που είχε απέναντι.
Έβγαλε άδεια για να οικοδομήσει αφού κατάφερε και πέρασε στην ιδιοκτησία του τα χωράφια της πλαγιάς και μετά άρχισαν τα δύσκολα.
Οι κάτοικοι που δεν καπνίζουν ναργιλέ και μένουν ξύπνιοι σε ότι αφορά τα συμφέροντα του χωριού τους, έκαναν καταγγελίες παντού, γιατί Ο Νικολάκης έχτιζε ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ στην πλαγιά.
Κατάφεραν και του ανακλήθηκαν οι άδειες.
Αλλά επειδή η διαπλοκή στην Ελλάδα είναι η μόνη αλήθεια, ο Νικολάκης έκανε αναστολή της ανάκλησης και έχτισε με αναστολή και ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ολόκληρη την πλαγιά, κάνοντας μάλιστα και παραποίηση των τοπογραφικών ορίων του οικισμού.
Και δηλώνοντας 50 μέτρα πιο πάνω στο βουνό, το περιβόητο ΣΗΜΕΙΟ 13 που είναι το όριο του οικισμού του Κάψια πολεοδομικά.
Επειδή η υπόθεση είναι ακόμα σε εκκρεμοδικία, ο πονηρούλης Νικολάκης, δεν ανεβάζει φωτογραφίες της πλαγιάς πουθενά στο διαδίκτυο.
Μόνο τους εσωτερικούς χώρους και την πισίνα.
Δεν πειράζει. Έχουμε εμείς φωτογραφήσει την πλαγιά και τα κτήρια και θα έρθει στη συνέχεια αναλυτικό υλικό και αποκαλυπτικότερο άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.