Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΟΛΟΙ !

ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Πολιτικοί καραγκιόζηδες, φαίνεται να καταλαμβάνουν όλες τις αυτοδιοικητικές θέσεις, με άλλες βλέψεις από αυτές που δηλώνουν στον λαό προεκλογικά.
Τατούλης και Παυλής, είχαν διαρρήξει τα ιμάτιά τους, από την προσήλωσή τους στα θέματα των πολιτών και το μείζον θέμα των σκουπιδιών στις ομιλίες και τα τηλεοπτικά τους έργα κλαυσίγελου.
Ο Παυλής δε μας δήλωνε απερίφραστα, πως θα σπάσει τις γέφυρες με τον Περιφερειάρχη, θα ανοίξει κόντρες και με τσαμπουκά θα διεκδικήσει τα αυτονόητα για να λύσει (που την είχε έτοιμη τη λύση καθώς έλεγε) το καυτό θέμα, με την έναρξη της θητείας του.
Αυτά όλα, ήσαν για την εσωτερική κατανάλωση. Για τον βλάκα λαό, που πάει μια από δω και μια από κει, όταν του λένε αυτά που θέλει να ακούσει.
Η Τρίπολη είναι μια ανοιχτή χωματερή, τριτοκοσμικού τύπου. Κι αυτοί είναι τόσο ξετσίπωτοι που βγαίνουν και κάνουν και δηλώσεις. Και αντικρύζουν τον λαό στα μάτια.
Καμία αισχύνη.
Δεν υπάρχει παντελονάτος στον Δήμο Τρίπολης που θα κάνει τον Πέτρο σκόνη και θα τον βάλει στη θέση του στο όνομα των πολιτών και της Πελοποννήσου.
Γιατί όλοι τους έχουν άλλο στόχο.
Τα φράγκα των ΕΣΠΑ και τις μίζες των εργολάβων που κάνουν πάρτυ παντού.
Κι ο Πέτρος είναι μετρ σε αυτό το σπορ.
Και ξέρει επίσης πόσο ληγούρια είναι οι άλλοι.
Τους αφήνει να κάνουν το παιχνίδι τους με τα ευκολόπιστα βόδια, δηλαδή όλους μας, και μετά τους βάζει στο μάτι το ντορβά.
Δυστυχώς είναι τόσο διαβρωμένοι όλοι τους, που ενδίδουν στα φράγκα και ξεπουλάνε τους πολίτες.
Μέχρι να έρθει η ώρα των πολιτών.
Αν ποτέ ξυπνήσουν και καταλάβουν πόσο ψεύτες αποδεικνύονται όλοι, μόλις πιάσουν τα πόστα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.