Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ?

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ?
ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ο GEORGE ?

Κοντεύει μήνας από τις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου, κι ακόμα να μάθουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Πληροφορίες λένε, πως η νέα φουρνιά ιατρών που βγήκε, έχει στριμώξει τον αιώνιο πρόεδρο Γιώργο Παπασταματάκη και δεν θέλει να τον έχει εσαεί πρόεδρο, επιχειρώντας να βγάλει άλλον.
Ξέροντας πως ο ανωτέρω είναι μεν χρόνια στο κουρμπέτι κι έχει μαθητεύσει στη σχολή εκλογομαγειρίας του Δημοσθένη, αλλά έχει πάθει και καρεκλοκενταυρίαση, πιθανολογούμε πως δεν είναι τυχαία εντελώς η καθυστέρηση.
Για την ακρίβεια δεν πιθανολογούμε, το ξέρουμε.
Ο Γιώργος δεν εννοεί να καταλάβει πως κάποτε πρέπει να αφήσει αυτό το όχημα, του προέδρου, που το πήγε εντελώς κατά διαόλου μερικές φορές και περιπτώσεις και να αφήσει να μπει νέο αίμα στον Ιατρικό Σύλλογο.
Βέβαια, ως Νοσοκομειακός γιατρός και πρόεδρος του ΙΣΑ μαζί, διαχειρίστηκε θέματα πολύ σοβαρά και πολύ επικίνδυνα κάποτε κι έθαψε επίσης άλλα που ενοχλούσαν τους βουλευτάδες στους οποίους την αυλή περιδιάβαινε ανελλιπώς και ανεπιφυλάκτως, με πρόσχημα τον τίτλο και την ιδιότητα του προέδρου.
Μπορεί οι συγκαλύψεις που παρείχε, να είναι ακραίες και να φοβάται πως θα αποκαλυφθούν.Μπορεί να είχε συμμετοχή σε πιεστικά φαινόμενα, που αδράνησαν ενέργειες για την πρόοδο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.
Μπορεί να είναι απλά εξαρτημένος από την εξουσιολαγνεία.
Όπως κι αν είναι η κατάσταση, πρέπει να σπεύσουν να κάνουν αρχαιρεσίες, άσχετα με τα ζορίσματα που κάνει ή δεν κάνει ο George .
Κάποτε όλες οι καρέκλες αλλάζουν πισινό. Ο Ιατρικός γιατί να εξαιρείται?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.