Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΡΩΤΑΜΕ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ : ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΔΕ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ?

ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΣΣΕΙ?
ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ?
ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ?

Αποτέλεσμα εικόνας για κωνσταντινοπουλοσ οδυσσεασ

Ξέρουμε πολύ καλά τη διαδρομή της ΕΔΕ που την κρύβουν ακόμα και στο Δικαστήριο, για να κουκουλωθεί ολόκληρο σάπιο σύστημα διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, που έχει για τα καλά εδραιωθεί μέσα στο Παναρκαδικό (και σε ολόκληρη την επικράτεια) και έχει κάνει πλούσιους γιατρούς και διοικητικούς.
Ξέρουμε και τα πρόσωπα που έπαιξαν τους βασικούς ρόλους στην αποκαλυπτική διαδικασία, αλλά και τα λαμόγια που μπήκαν μπροστά να καλύψουν τους επίορκους γιατρούς και τους κλέφτες εμπόρους φαρμάκων και υλικών.
Ξέρουμε και ποιοί πολιτικοί έβαλαν πλάτη για να καλύψουν τους χρηματοδότες τους προμηθευτές του Νοσοκομείου.
Ακόμα ξέρουμε γιατί έφαγαν σε μια νύχτα διοικητές στο Νοσοκομείο κι έφεραν άλλους βολικούς και διαπλεκόμενους για να κρατήσουν στην αφάνεια τις αρπαχτές.
Ξέρουμε πως έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο, οι εκλεγμένοι σε προεδρεία γιατροί και διοικητικοί, που κάνουν τις πάπιες και στριφογυρίζουν γύρω από τις εταιρείες χωρίς να έχουν κότσια να καταγγείλουν τα κακώς κείμενα.
Στο επόμενο άρθρο θα πούμε ονόματα, έργα και δράσεις του καθενός.
Και μετά θα πάμε πάλι στον εισαγγελέα,
Μήπως και τώρα που μερικοί έχουν πάει στη σύνταξη ή στα σπίτια τους, καταφέρουμε να προχωρήσει το ξεβρώμισμα του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.