Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΠΕΤΡΟ ΑΚΟΥΣ ? ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ! ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΙ ''ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ΄΄ ΤΗΣ 17ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗ ! ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΕΛΙΚΕΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ .....ΕΣΩΣΑΝ !

Όλα τα καλά παιδιά που τον καιρό του Πολυτεχνείου, ήσαν αριστερόστροφα και επαναστατικά, σήμερα βρίσκονται σε θέσεις κατοχυρωμένης καπιταλιστικής λησταρχίας και μας μέμφονται κιόλας που είμαστε πτωχοί.
Απτό παράδειγμα ο Πέτρος, που τότε σεργιάνιζε στο ΕΚΚΕ και περνούσε το προφίλ του Τσε Γκεβάρα και η μαντάμ Δαμανάκη, ''ηρωϊκή''  εκφωνήτρια του μνημειώδους ερασιτεχνικού ραδιοφωνικού σταθμού του Πολυτεχνείου.
Και πολλά άλλα παιδάκια που έκαναν τότε την επανάστασή τους, αλλά πολύ γρήγορα, κάτω από τις φτερούγες του ΠΑΣΟΚ και του σοσιαληστρικού ιδεώδους, διέβλεψαν πως υπάρχει η μοναδική και αδιαφιλονίκητη ευκαιρία της ζωής τους, να κάνουν την καλή επαγγελματικά αλλά και την αρπαχτή του αιώνα.
Λαλιώτηδες και λοιποί αιώνιοι φοιτητές, διάσημοι σήμερα δικηγόροι που πούλησαν ακριβά την νεανική τους τρέλλα να βρεθούν μέσα στη Νομική  και να πάνε πρόωρα φαντάροι, έκαναν συμφωνία ζωής και ομερτά με το πολιτικό κατεστημένο και παριστάνουν τους διακεκριμένους μέντορες του χώρου τους, αλλά και πάσης άλλης ενέργειας, ενδεδυμένης τον μανδύα του πολιτικού νεωτερισμού που υποκρύπτει εισροή πακτωλού χρημάτων, μαύρων και άραχλων, στις τραπεζικές τους καταθέσεις και επαγγελματικά άλματα ανεξήγητα και απαράδεκτα.
Παραδείγματα πολλά και ντόπια.
Δύο από αυτά οι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι δικηγόροι που ζουν πολυτελώς στην Αθήνα, με περιουσίες δισεκατομμυρίων ευρώ εντός και εκτός Ελλάδας, ανακατεύονται παντού όπου υπάρχει μάσα κατοχυρωμένη κυβερνητικά και δεν ακούγεται το παραμικρό για τις αρπαχτές τους, ούτε για το ξέπλυμα του αδήλωτου χρήματος που διαθέτουν σε πίνακες ζωγραφικής και έργα τέχνης, ούτε για τους λογαριασμούς τους, στην λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ.
Πολύ ακριβά πουλιέται η ''επαναστατικότητα'' των λαμογίων,  και εμετικά ! Ιδίως όταν υπάρχουν ανάμεσά μας ζωντανές ή τετελεσμένες ιστορίες ανθρώπων που έδωσαν την σωματική τους ακεραιότητα και την ψυχική τους ηρεμία για τον αγώνα για την ΛΕΥΤΕΡΙΑ, όταν οι άλλοι έπαιρναν τα ανταποδοτικά τέλη σε συμφωνίες ξεπουλήματος της χώρας.
Πέτρο εσύ σήμερα άραγε πως γιορτάζεις μέσα σου την επέτειο?
Τι θυμάσαι από αυτήν?
Και πως νοιώθει η μεταλλαγμένη σου συνείδηση ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.