Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

Η ''ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ'' ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ! ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΠΩΣ - ΤΑΧΑ- ΦΤΑΙΕΙ Ο ....ΚΑΙΡΟΣ !
Αναβάλλεται η έκθεση "Μυθική Πελοπόννησος"



''Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνει την
αναβολή της διοργάνωσης του Φεστιβάλ Προώθησης των Πελοποννησιακών Προϊόντων «Μυθική Πελοπόννησος», που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από 3 έως 7 Δεκεμβρίου 2014 στην Πλατεία Κλαυθμώνος, μετά από σχετική συνεννόηση με τα Επιμελητήρια και δεδομένων των υφισταμένων και προβλεπόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με τους παραγωγικούς φορείς, σε προσεχές χρονικό διάστημα όταν και οι καιρικές συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες για την εξασφάλιση της επιτυχίας της.''

Μάλλον του ήρθε ντουβρουτζάς του Πέτρου, με την καθολική επίθεση των συμβούλων της Αντιπολίτευσης και περνάει δύσκολες ώρες. Οπότε δεν μπορεί να σουλατσάρει η Ντίνα με το μπλαβί βαμμένο μάτι και τα φουλάρια στο λαιμό (πάνε κοπελιά σε κανένα στυλίστα να σε μάθει να ντύνεσαι, σκέτο καρακιτς ρετρό είναι οι επιλογές σου..) και να δηλώνει στα κανάλια ανεξαιρέτως, πόσο καλό Περιφερειάρχη έχει και πόσο απογειωμένη έχει την Πελοπόννησο, με τα οράματά του και τις φαντασιώσεις του.
Πρέπει να ζοριστούν τη Δευτέρα να αντιμετωπίσουν το πυρ ομαδόν που θα δεχτούν, για την εκλογή του ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ.
Να δούμε τι θα σκεφτεί το σατανικό κεφάλι του Πέτρου μετά από όλα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.