Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΟ ΣτΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ! ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ . ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ.

Ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ 492 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ, ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣτΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΣΥΠ !

Δεν μπορεί να το χωνέψει ο Νικολάκης, πως δεν του έκατσε η έδρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, παρ΄ όλο που τον έσπρωξε ο Πέτρος Τατούλης με τα χίλια και τον προώθησε, προκειμένου να ''φάει''  τον Θοδωρή Ντάνο, που δεν τα πήγαινε καλά με τη Νικολάκου στις Οικονομικές Επιτροπές και της έφερνε εμπόδια.
Δεν φαντάστηκε βέβαια ποτέ ο μέγας Πέτρος, πως θα μπορούσε να του την έφερναν στριφογυριστά οι ελάσσονες των αντιπάλων του και να χάσει το πουλέν του από το ΠΕΣΥΠ και να του ξαναβγεί μπροστά και με τη βούλα του ΕΦΕΤΕΙΟΥ πάλι ο Ντάνος Θ.
Έχασε τη θέση του ο Νικόλας, αλλά δεν το βάζει κάτω. Συνεχίζει τον αυτοεξευτελισμό του και στο ΣτΕ.
Με εργολαβικά συμφωνητικά ύψους 492.000,00 ευρώ μέσα σε 4 μήνες πριν τις εκλογές και με 166.000,00 ευρώ εργολαβία ΜΟΝΟ 19 ημέρες πριν τις εκλογές (29-4-2014), ο Νικολάκης πάει να πείσει το ΣτΕ πως πρέπει να του ξαναδώσει τη χαμένη από χέρι θέση στο ΠΕΣΥΠ.
Ή του έχει φουσκώσει τα μυαλά ο Πέτρος και νομίζει πως έχει και τον Θεό μαζί του στις ρεμούλες, ή είναι περισσότερο του εμφανούς επαρμένος και δεν αντιλαμβάνεται ούτε καν την βαρύτητα των ενεργειών του.
Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ορίζει σαφέστατα στο άρθρο 117 παρ, 3 α, πως δεν δικαιούται να πάρει μέρος στις εκλογές ως υποψήφιος, όποιος έχει συνάψει εργολαβική σχέση εργασίας, με την Περιφέρεια, άνω των 5.000,00 ευρώ ! Τον προηγούμενο χρόνο των εκλογών.
Αυτός έχει μόνο 492.000 σε 4 μήνες ! Τις 166.000 σε 19 ημέρες πριν τις εκλογές !
Και τα εργολαβικά συμφωνητικά τα υπογράφει ο ίδιος ως μηχανικός και αναλαμβάνων την εργολαβία και ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ως αναθέτης !
Και παρ΄ όλα αυτά ο Νικολάκης έκανε show στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, αμέσως μετά την απόρριψή του από το ΕΦΕΤΕΙΟ, λέγοντας τερατώδη ψέμματα στους ανίδεους που του έπαιρναν την συνέντευξη και παραπλανώντας το κοινό της πόλης, άφηναν να πλανάται στον αέρα, πως ήταν προσωπική επίθεση στον ίδιο από εμπάθεια, η ένσταση και πως τον κατηγορούσαν πως πήρε ''απευθείας ανάθεση'' ενώ πολύ καλά ξέρει πως δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Και δεν αναφέρεται σε κανένα σημείο των ενστάσεων των αντιπάλων του, η φράση αυτή !
Στις 27 Νοεμβρίου 2014 στο ΣτΕ στην Αθήνα, θα γίνει η συζήτηση της περιπτωσάρας του ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
Να δούμε τι θα βγάλει το ΣτΕ.
Θα δώσει στο Νικολάκη τη θεσούλα που τόσο πολύ ποθεί και στον Πέτρο Τατούλη άλλο ένα πρόβατο για σύμβουλο ή θα δικαιώσει την απόφαση του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.