Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ? ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ?


ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ? Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΒΙΠΕ ? 
Ο Παυλής δεν έχει τελικά τη λύση για τα σκουπίδια που έλεγε και ξανάλεγε στους προεκλογικούς του λόγους.
Όλα ήταν φούμαρα. Για να πάρει τη μαρμίτα. 
Η κοροϊδία είναι πια εμφανής. Εξαπατήθηκαν οι αγανακτισμένοι από τον αφερέγγυο Γιάννη Σμυρνιώτη κι επέλεξαν τον ίδιο κι απαράλλαχτο Δημήτρη Παυλή.
Η ΒΙΠΕ που δέχεται αυτή τη στιγμή ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα απορρίμματα της πόλης,ως τάχα, χώρος μεταφόρτωσης, τείνει να μετατραπεί σε νέα ανοιχτή χωματερή με όλα τα συνεπακόλουθα. Δηλαδή τα πρόστιμα που θα βάζει ο ανήξερος Τατούλης, όταν θα ζορίσουν τα πράγματα , η μόλυνση που θα αρχίσει να διαχέεται στους γύρω αγρούς, που τροφοδοτούν την περιοχή με λαχανικά και αγροτικά προϊόντα και φυσικά η διάχυση των υγρών αποβλήτων στον υδροφόρο ορίζοντα μέσω του εδάφους που δεν έχει υποστεί καμία προεργασία για να δεχτεί σκουπίδια. 
Οι εργαζόμενοι στην ΒΙΠΕ, μιλούν για κατάσταση άνευ προηγουμένου, από τις αναθυμιάσεις και τη μπόχα που περιφέρεται στην περιοχή ολόκληρης της Βιομηχανικής ζώνης.
Η προσέγγιση στον Βιολογικό είναι πολύ δύσκολη για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος, λόγω των περιφράξεων που έχουν τοποθετηθεί για να κρατούν μακριά τους επισκέπτες.
Όμως μια βόλτα στην περιοχή, δημιουργεί το αίσθημα της εξαγρίωσης με όλο το πολιτικό μαγαζί των αιρετών, που αφήνουν την πόλη να ζει ένα δράμα, αδιαφορώντας εγκληματικά και εμπαίζοντας τους πολίτες διαρκώς.
Η παράβαση του καθήκοντός τους είναι δεδομένη. Όπως και οι κακουργηματικές πράξεις στις οποίες οδηγούν τα πράγματα για τα ευρώ των μιζών από τους εργολάβους.
Μπράβο Δημήτρη. Τα κατάφερες και τύλιξες τους Τριπολιτσιώτες στην πλεκτάνη σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.