Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΕΙ ! Ο ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !

ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ - ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ- ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟ ΜΑΛΕ ΒΡΑΣΕ !


Κάποιοι πρέπει να μαζέψουν τον υπερφίαλο εγωισμό του Δημήτρη Παυλή, που πιστεύει πως μπορεί να τους έχει όλους δεμένους πισθάγκωνα στο άρμα του και να ελέγχει και πόσες ανάσες παίρνουν την ώρα και να τον πείσουν, πως ο ''συγκεντρωτισμός'' στην ομάδα, είναι ο χειρότερος σύμβουλος.
Ακόμα κάποιος πρέπει να του κάνει μαθήματα ΗΓΕΣΙΑΣ γιατί μάλλον πολύ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ έχει διαβάσει και δεν θα τα πάει καλά με την ομάδα του στο Δήμο Τρίπολης.
Το ξέρουμε, πως έχει δώσει υποσχέσεις από την Αριστερά, μέχρι την Χρυσή Αυγή, για να βγει και καλά έκανε, αλλά προτεταιότητα στην άσκηση της εξουσίας του, είναι η πόλη και οι πολίτες και όχι η κάψα του, να προφυλαχτεί από όσους φοβάται πως θα του την φέρουν.
Βέβαια, όταν μαζεύεις ένα ασύνταχτο μπουλούκι, για να βγάλεις δημοτικό συμβούλιο, το σίγουρο είναι πως δεν μπορείς ούτε να τους κουμαντάρεις, ούτε και να τους εμπιστευθείς και επόμενο είναι να φοβάσαι τις πισώπλατες και τις στριφογυριστές μαχαιριές.
Αλλά αυτά είναι τα μειονεκτήματα της εξουσίας. Μάλλον της αλόγιστης εξουσίας.
Γιατί για να ηγηθείς ενός ψηφοδελτίου, που θα έχει προοπτικές και συνεργασίες παραγωγικές, πρέπει προηγουμένως να έχεις ηγηθεί μιας μικρής ομάδας, που θα σε πιστεύει σαν Άνθρωπο, σαν Επιστήμονα, σαν Επιχειρηματία, σαν Πολιτικό και θα σε ακολουθεί σε ένα δρόμο κοινής δράσης.
Όταν μαζεύεις για ομάδα, τον κάθε πικραμένο, στενοχωρημένο από τους ''άλλους'', αντιδραστικό και εξουσιολάγνο και τρέχεις να κυριεύσεις το θρόνο χωρίς συγκεκριμένους ρόλους, διακριτούς και εμπιστοσύνη στους συνεργάτες σου, το πανηγύρι είναι το μόνο σίγουρο μέλλον.
Ήδη τα όργανα βαράνε μέσα στο Δήμο.
Ήδη οι συνεργάτες του Δημήτρη Παυλή, κάνουν λόγο για παραγκωνισμό, από τους μπιστικούς του, για εκπαραθύρωση από τους βολεψάκηδες και τους έχοντες χαρτιά που τον κρατάνε και άλλα τρελά κι αλλοπαρμένα.
Δήμαρχε, κάνε κράτει.
Βάλε στόχους κοινής αποδοχής.
Εμπιστεύσου τους συνεργάτες που εσύ ο ίδιος διάλεξες και άσε πρωτοβουλίες, χωρίς να αφήνεις χρόνο και χώρο στους ρουφιάνους που σε περιτριγυρίζουν .
Αν συνεχιστεί αυτή η πολυφωνία και πολυδιάσπαση το μόνο σίγουρο είναι πως θα το φας μόνος σου το κεφάλι σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.