Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ Η ΝΕΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ !

ΕΣΤΗΣΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΟΥΦΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΓΙΑΝΝΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού για τον νέο εργολάβο που θα αναλάμβανε την αποκομιδή των απορριμμάτων, έγινε με διαδικασίες  fast track, λόγω της υποτιθέμενης επείγουσας κατάστασης εξ αιτίας της κήρυξης της πόλης για 5η συνεχή φορά σε έκτακτη ανάγκη !
Ο Παυλής που τελικά μάλλον έχει συμφωνήσει με τον αδερφό Πέτρο, να παίξει το παιχνιδάκι του, έβαλε όρο στην προκήρυξη την εντοπιότητα του εργολάβου, για να μπορεί να αποκλείσει τους εργολάβους που έχουν ολοκληρωμένης διαχείρισης εργοστάσια και παίζουν ως φαβορί στους διαγωνισμούς.
Κι επειδή, ο Καγιάννης είχε στενοχωρηθεί πριν ένα χρόνο, που του είχε υποσχεθεί ο Γιάννης την αρπαχτή και δεν του έκατσε, μόλις εμφανίστηκαν εργολάβοι Αθηνών με βαριά χαρτιά, έπρεπε να πάρει το μερτικό του, από τον κουμπάρο του Πέτρο, αφού του το είχε τάξει.
Ο Δημήτρης φαίνεται, πως μέσα στα αλισβερίσια που είχε κάνει με τον Τατούλη για να βγει δήμαρχος, ήταν και η συμβολή του, στην διευκόλυνση των παιδιών του αδερφού Τατούλη, να πάρουν τις εργολαβίες που στόχευαν.
Κι έστησε την δημοπρασία.
Αλλά σε ένα δήμο, που δεν έχει νομική κάλυψη και όλοι κάνουν τους ειδικούς και τους παντογνώστες, θα γίνονται τέτοιες αρκουδιές, αφού αυτή η προκήρυξη εινια παράνομη και δεν στέκει με κανένα αιτιολογικό, γιατί πουθενά δεν προβλέπεται η δυνατότητα να μπαίνει εντοπιότητα σε μια εργολαβία.
Με τον Καγιάννη εργολάβο, έχουμε κι άλλα θέματα. Αναλαμβάνει να μεταφέρει 25 τόνους την ημέρα. Τόσους τόνους παράγει η πόλη την ημέρα. Οπότε όλος ο όγκος που είναι στους δρόμους και έχει δημιουργήσει την ανοικτή χωματερή μέσα στην ίδια την πόλη, θα μένει εκεί να σαπίζει και να αποσυντίθεται.
Ακόμα κι αν έχει υποσχεθεί πως θα μεταφέρει 60 τόνους, όπως λέει το περιβάλλον του δήμαρχου, και τότε το πρόβλημα θα χρονίσει με ΟΛΟΥΣ τους κινδύνους που συνεπάγεται, γιατί έχουμε κάτω στους δρόμους και σύμφωνα με τις δηλώσεις του Παυλή, πάνω από 1.500 τόνους σκουπίδια.
Ούτε στον αιώνα τον άπαντα δεν πρόκειται να ξεβρωμίσει η Τρίπολη.
Που έχει πια γίνει θέμα σε μεγάλα κανάλια που κάνουν αναφορές διαπόμπευσης.
Καλά τα αλισβερίσια με τον Πέτρο Δημητράκη, αλλά οι Τριπολιτσιώτες σε ψήφισαν.
Κι αυτούς τους έχεις βγάλει από τα όριά τους με τις κομπίνες σου. Δεν είσαι τελικά διαφορετικός - όχι καλύτερος- από τον προκάτοχό σου. Και οι δυο σας πιόνια του Τατούλη που σας κάνει μαριονέτες για την αρπαχτή είσαστε.
Γελάει όμως καλά, όποιος γελάει τελευταίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.