Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΥΝΤΑΝΗ !

ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ -ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΩΣ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ- ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝ ΖΩΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''ΔΩΡΕΕΣ'' ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕΣ.
big image

Επειδή το ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟ έγινε πραγματικότητα για να παραμείνει κλειστό και αμπαρωμένο, αφού ΔΕΝ υπάρχουν ειδικοί που θα το λειτουργήσουν.
Επειδή και η κ. Σιουρούνη που το ''εμπνεύστηκε'' και ο κ. Χρυσός που το ''ονειρεύτηκε'' είναι απόντες από την διαδικασία της επείγουσας προώθησης της λειτουργίας του  (μη ξεχνάμε πως ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ πήραν τα λεφτά της ''αγαθής''  κ. Γκουντάνη ). Αφού η ΔΙΑΘΗΚΗ πουθενά δεν γράφει για δωρεές ούτε για ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΑ......
Επειδή μετά το ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟ που ΔΕΝ λειτουργεί, ακολούθησε κι άλλη ''έμπνευση'' της κ. Αντωνίου, για play room στο ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ το οποίο ξαναπλήρωσε η γιαγιά, αλλά είναι κλειδαμπαρωμένο και ΑΔΕΙΟ από τα πάντα.
Επειδή κάποιοι μέσα στο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ κάνουν ό,τι τους κατεβάσει η κούτρα τους, πρέπει κάποια στιγμή να πέσει βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης.
Και να έχουν και οι εργαζόμενοι τα μάτια και τα αυτιά τους ανοικτά.

Οι ερωτήσεις και επισημάνσεις που ακολουθούν αφορούν Υπουργείο, Παναρκαδική Ομοσπονδία, Ιατρικό Σύλλογο, Σύλλογο ιατρών του Παναρκαδικού, Σύλλογο εργαζομένων του Παναρκαδικού αλλά και τους πολίτες.
ΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ σε αυτή τη χώρα?
Ο Υπουργός και το επιτελείο του ή ο εκάστοτε διοικητής του κάθε Νοσοκομείου, με ή χωρίς την συμμετοχή ιατρών και δωρητών /
Με άλλα λόγια:
Το Παναρκαδικό σήμερα, έχει άπειρα προβλήματα ακόμα και πολεοδομικά. Οι όροφοι ευρίσκονται σε κατάσταση εργοταξίου.
Σε κάθε βροχή πλημμυρίζουν ισόγειο και 5ος τουλάχιστον….
Υπάρχουν σοβαρότατες ελλείψεις σε αναλώσιμο υλικό και όχι μόνον.
Δεν υπάρχουν εξοπλισμοί σε κλινικές απαραίτητοι για την απρόσκοπτη λειτουργία τους και το έργο Νοσηλευτών και Ιατρών προς τους ασθενείς.
Τα υπόγεια ευρίσκονται σε κατάσταση τριτοκοσμική.
Τα ασανσέρ τις περισσότερες μέρες είναι εκτός λειτουργίας.
Τα εργαστήρια έχουν ανάγκες εκσυγχρονισμού.
Η πυρασφάλεια του Νοσοκομείου είναι ανύπαρκτη με όλα τα επακόλουθα…
Για να λειτουργήσει το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο, απαιτούνται αρκετές ενέργειες και έξοδα…. πέραν των μηχανημάτων που έσπευσαν να μας ανακοινώσουν ότι θα προμηθευτούν οι αρμόδιοι του Παναρκαδικού…
Ένα τέτοιο εργαστήριο, λειτουργεί ΜΟΝΟΝ σε 24ωρη βάση.
Αυτό αυτόματα σημαίνει, πως  χρειάζονται τουλάχιστον 3 βάρδιες των αντίστοιχων  ειδικοτήτων, και με αναπληρωματικούς, για να είναι εξασφαλισμένη η λειτουργία του.
Απαιτούνται  δε τουλάχιστον 2-3 Αιμοδυναμιστές Ιατροί Καρδιολόγοι, ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και παρασκευαστές καθώς και Τεχνολόγοι μηχανημάτων. Στην καλύτερη περίπτωση καμιά 25 αριά άτομα !
ΚΑΝΕΝΑΣ από τους υπάρχοντες Ιατρούς στο Παναρκαδικό, δεν έχει την εξειδίκευση για Αιμοδυναμική. Πως λογαριάζει η κυρία διοικήτρια να οργανώσει το Αιμοδυναμικό, μετά τον εξοπλισμό του, όταν η πολιτική της φτώχειας και των απολύσεων, που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την πρόσληψη προσωπικού?

Τελικά η κατασπατάληση των χρημάτων της  ΄΄δωρεάς΄΄  βάζει πολλά ερωτήματα για την πολιτική που χαράζεται στην Υγεία τους χαλεπούς καιρούς… Όταν μάλιστα σε απόσταση αναπνοής στην Καλαμάτα, υπάρχει τέτοιο εργαστήριο, από δωρεά του ΚΑΡΕΛΙΑ.
Η  Τρίπολη έχει μόνον αυτή την άμεση ανάγκη?
Τα αυτονόητα σχόλια, επί της ΑΜΕΣΗΣ διάθεσης των χρημάτων της δωρεάς και μάλιστα σε ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, θα τα αφήσουμε για αργότερα.
Η οσμή σκανδάλου είναι υφέρπουσα…
Επί του παρόντος θα επαναλάβουμε πως περιμένουμε τον Υπουργό της Υγείας να απαντήσει για
ΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ?
ΚΑΙ
ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΙΕΡΑΡΧΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.