Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΡΟΒΕΡΤΟΥ !

Ο ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΗ ΣΕ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΠΟΛΙΤΗ.
Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΒΡΕ !

Βγήκε στο mega πολίτης, να καταγγείλει πως τα σαίνια του ΙΚΑ ανακάλυψαν την Αμερική, με ένα χρέος του 296 ευρώ, μετά από 26 ολόκληρα χρόνια, και του ζητούν να ρτο πληρώσει άμεσα,  και πετάχτηκε από τις στάχτες το αρπακτικό που λέγεται διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος κι έκανε σαν άγριο θηρίο, λέγοντας στον πολίτη, πως δεν θα του χαρίσει ούτε ένα ευρώ.
Τι μας λε βρε μάγκα του γλυκού νερού?
Εσένα ποιός σου είπε πως σου έχουμε χαρίσει τα εκατομμύρια ευρώ που άρπαξες από όπου μπορούσες κι έκανες την πεδιάδα της Αρχαίας Μαντινείας τσιφλίκι του αδερφού σου και της φαμίλιας σου ?
Ποιός σου είπε πως σου χαρίσαμε τα εκατομμύρια που καταβρόχθισες από τα θαλασσοδάνεια του κόμματός σου και κάνεις την πάπια ?
Ποιός σε απάλλαξε από τις κακουργηματικές σου ενοχές και ευθύνες για όλα αυτά?
Θα γυρίσει κάποια μέρα ο τροχός και θα σας πάρει η μπόρα να σας αδειάσει στις καταβόθρες που μπαζώνετε με τις βρώμες των επιχειρήσεών σας.
Ξέρεις εσύ τι λέω.

Για την ΟΙΚΟΦΑΡΜΑ σου λέω, για το ΒΙΟΑΕΡΙΟ που πας να στήσεις με τους κολλητούς σου, παράνομα και προδοτικά, με τις ευλογίες του αρχηγού της διαπλοκής και φίλου σου Πέτρου λέω, για το ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ που εμφιαλώνει Αφρικανικά κρασιά με στάμπες δικές σας και φεύγουν για εξαγωγές στην Ευρώπη με αρμυρές τιμές για να σας κάνουν ακόμα πιο πλούσιους λέω.
Και τι δεν λέω.
Βγάλε επιτέλους τον σκασμό. Τόσα φάγατε και τρώτε ακόμα. \Αφήστε τον κόσμο στη φτώχεια του. Αρπακτικά γεράκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.