Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ ! ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΕΣ ΤΟΥΣ.
ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΥΣΚΕΠΤΕΤΑΙ Η ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟ, ΣΤΟ ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΙΪΚΟ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΤΙΝΑ ΓΙΑ ΛΑΣΠΗ ΠΑΝΤΟΥ.
Η ΤΑΡΑΧΗ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Είναι γνωστή η ανακατωσούρα που έχει επέλθει στις ομαδούλες του περιφερειακού κτηρίου, μετά από τις απανωτές αποκαλύψεις από όσα ΜΜΕ δεν έχουν φίμωτρο, όπως αυτά της Τρίπολης, πως η διαπλοκή στην Περιφέρεια πάει σύννεφο.
Και στο παλάτι του Σμυρνιώτη επίσης έχει πέσει ταραχή, αφού δεν ελέγχει πια την κατάσταση η Ματίνα και δεν ξέρει τι της ξεφυτρώνει ανά πάσα στιγμή.
Έτσι οι εντολές που φεύγουν προς τα παπαγαλάκια τους, τα σκορπισμένα σε διάφορα blogs της κακιάς ώρας, είναι η λασπολογία.
Ρίχνουν ότι νάναι όπου τύχει.
Μήπως και σώσουν τα προσχήματα.
Αλλά όσα πλοκάμια και αν έχουν ανάμεσα στους υπαλλήλους του δήμου, ή στα κουτσομπολίστικα μπλογκεράκια, δεν μπορούν να στήσουν πάλι τα ξεπεσμένα τους προφίλ.
Όλοι ξέρουν πως τον Πέτρο, τον ξανάβγαλαν τα οργανωμένα συμφέροντα των Αμερικανοσιωνιστών που τους υπηρετεί σαν πιστό σκυλί, για να τους δώσει σε αγοραπωλησίες την γη της Πελοποννήσου και μετά να χαθεί σε καμιά χώρα για να φάει τα λεφτά της προδοσίας της πατρίδας του.
Κι όλοι ξέρουμε, πως ο Γιάννης έχασε επειδή είχε την απληστία στο μάτι και στο χέρι της κυράς του, αλλά δεν έπαψε ποτέ να τον στηρίζει ο βρώμικος και προδότης Σαμαράς, που τον έκανε και νοματαίο με το χρίσμα του.
Παρ΄ όλα αυτά ο κόσμος έχει σιχαθεί όλους τους.
Ένα πρόχειρο γκάλοπ στην πόλη της Τρίπολης, δείχνει πως οι πολίτες ξέρουν πως είναι και οι δυο τους μπλεγμένοι μέχρι το κόκκαλο στην αρπαχτή και την βρωμιά, αλλά ελπίζουν πως όταν θα αλλάξει το κεντρικό πολιτικό σκηνικό, θα δείξει η Δικαιοσύνη την αμείλικτη στάση της.
Οι υπάλληλοι όμως σε δήμο και περιφέρεια, είναι σε κατάσταση του ''δεν πάει άλλο'' με τόσα ΄που παίρνουν είδηση να γίνονται κάτω από τη μύτη τους ακόμα και τώρα.
Η γνώμη μας είναι πως αυτή η τρομολαγνεία πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει και να ανοιξουν τα στόματά τους.
Δεν είναι υπάλληλοι της Μαρτίνα ούτε της Σοφίας, για να φοβούνται για την θεσούλα τους.
Ας πάψει πια αυτή η συγκάλυψη όλων. Η σιωπή είναι συνενοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.