Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ?

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ !
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ Ή ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ?

Τελικά κανένας δεν έχει καταλάβει τον ακριβή ρόλο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής που υποτίθεται είναι η ιδιοκτήτρια ολόκληρης της ακίνητης περιουσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.
Κάθε τόσο έρχονται οι ''ΠΑΝΑΡΚΑΔΕΣ'' κάνουν περατζάδες από τα τοπικά ΜΜΕ και από τα γραφεία της διοίκησης του Νοσοκομείου, δεν μιλούν για τα δικά τους όνειρα που έγιναν καπνός στα χέρια των επιτήδειων διοικητών και διοικητριών που πέρασαν από το Παναρκαδικό, αλλά καλύπτουν με πέπλο μυστηρίου τις κινήσεις τους.
Και κάθε συνέδριό τους επίσης, έχει εισηγήσεις, ευχολόγια και άλλα.
Αλλά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, έχουν εξαφανιστεί από το τοπογραφικό του, καμιά 50αρία στρέμματα γης που έγιναν βίλες τριγύρω.
Και ΚΑΝΕΝΑ συμβούλιο της Πααναρκαδικής δεν έκανε δικαστικό αγώνα για τα χαμένα στρέμματα!
Γιατί άραγε ?
Τώρα που χτίζεται το νέο συγκρότημα του Ψυχιατρείου στον χώρο του Νοσοκομείου, με πρωτοβουλία Υπουργείου -Περιφέρειας και Διοίκησης έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ, πάλι κανένας δεν επαναστατεί για την αυθαιρεσία των ανωτέρω.
Θέλουν οι Παναρκάδες την διαχείριση της περιουσίας που τους ανήκει ή την έχουν παρατήσει στο έλεος του Θεού και των λαμογίων που αρμέγουν τα ΕΣΠΑ ?
Γιατί αν όντως την θέλουν, τότε πρέπει να έρθουν ένα ταξιδάκι αλλά όχι αναψυχής. Συναντήσεων και όχι μόνο με την άρχουσα και διοικούσα τάξη.
Να δουν και κανέναν απέξω. Να ρωτήσουν και να μάθουν τι γίνεται με το ροκάνισμα των ΕΣΠΑ ?
Και να καταλάβουν πόσα και ποιά στημένα συστήματα πλουτισμού, δουλεύουν μέσα στο Νοσοκομείο, με πρωτεργάτες και συντονιστές γιατρούς, εταιρείες και διοίκηση.
Και τέλος ας σκύψουν πάνω από την συγκάλυψη των εγκλημάτων που έχουν γίνει μέσα στο Παναρκαδικό, με τις επισκευές που άφησαν κατά πολύ πίσω τους, της Άρτας το Γεφύρι. Όσο διαρκούν οι χρηματοδοτήσεις από την Ε.Ε. βγαίνουν συνέχεια επισκευές και κατασκευές !
Αλλά μέσα στο Παναρκαδικό ούτε χαρτί τουαλέτας δεν υπάρχει στα εξωτερικά ιατρεία.
Κι αν πει κανείς για υλικό κλινικών? Ακόμα και το βαμβάκι το κουβαλάνε οι ασθενείς μαζί τους. Λόγω περικοπών στην Υγεία.
Αλλά οι ανεγέρσεις κτηρίων πάνε σφαίρα.
Ξυπνήστε Παναρκάδες μου !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.