Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ?

ΤΟ ''ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ'' ΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ.

Κάθε βράδυ ο Λαλιώτης, που ήταν εξαφανισμένος από προσώπου γης, επί 15ετία τουλάχιστον, βρίσκεται στην καφετέρια του ξενοδοχείου ΜΑΙΝΑΛΟΝ στην Τρίπολη, παρέα με παραγοντίσκους της περιοχής αλλά κυρίως με τον δημοσιογράφο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Μανίκα.
Εναλλάσσονται στα σχήματα και άλλα καλά παιδιά του μεσουρανήματος του ΠΑΣΤΟΚ, όπως ο κύριος ΤΡΕΝΟΣΕ Τάκης Θεοφανόπουλος, παλιός Γ.Γ. του Εργασίας, με τον Ροβέρτο αρχηγό, ο κουμπάρος του Λαλιώτη γιατρός της πόλης Κώστας Γεωργακόπουλος, μόνιμα υποψήφιος δήμαρχος και μόνιμα ελάχιστη μειοψηφία !
Δεν πιστεύουμε να ορέγεται ξανά εξουσίες ο άρπαγας και αίλουρος της Πασοκικής επιδρομής στη χώρα Κώστας Λαλιώτης.
Δεν πιστεύουμε να πιστεύει, πως υπάρχουν περιθώρια να ξαναβγεί στο κουρμπέτι της καταλήστευσης της χώρας, αυτός, που ξεκοκκάλισε μαζί με τα ''βαριά χαρτιά'' της πολιτικής αλητείας του Παπανδρεϊσμού, τον δημόσιο πλούτο της Ελλάδας, φτιάχνοντας την πάρτη του για εκατό γενεές μετά.
Μη ξεχνάμε πως σκάνδαλα που δημιούργησε η απληστία του Δολιανίτη θρασύτατου αιώνιου φοιτητάκου της Οδοντιατρικής (ποτέ δεν αξιώθηκε να πάρει πτυχίο !!) έφεραν την Ελλάδα σε άθλια εικόνα παγκόσμια, αλλά και τον ίδιο στα αζήτητα της πολιτικής.
Υπήρξε μεγάλη περίοδος, που σε κάθε γωνιά της χώρας, από τους ταξιτζήδες, μέχρι τους καθηγητές κι από τους αγρότες, μέχρι τους πρέσβεις, ο Λαλιώτης είχε τη φήμη του μεγαλύτερου υπόγεια διαπλεκόμενου υπουργού του Αντρέα Παπανδρέου, και του πρωτεργάτη όλων των σκανδάλων,από τα οποία βγήκε ζάμπλουτος και μετά την άραξε στη σιωπή έγκαιρα και πριν ξεσπάσουν τα μεγάλα σκάνδαλα.  Τον αποκαλούσαν από Ρασπούτιν , μέχρι Μακιαβέλλι. Πονηρούλης ο βλάχος από τα Δολιανά. Πολιτικός πάντως υπό αίρεση του όρου.
Γιατί εκτός από τους κλέφτες πολιτικούς, υπάρχει και ένα άλλο είδος πρώην, τέως ή νυν  πολιτικού, εξίσου αυστηρά κατακριτέο.
Είναι ο πολιτικός που κάνει την ''πάπια'' απέναντι στην ιστορία. Που στην δύσκολη συγκυρία, προτιμάει πονηρά και σιωπηρά, να ''αποτραβηχτεί''  για να μη τον πάρουν τα σκάγια. Τα σκάγια του πολιτικού πολέμου που ο ίδιος, η απληστία του και η αλητεία των χειρισμών του εξέθρεψαν. Που προτιμάει να κρυφτεί πίσω από την αμαρτωλή, την αχαρακτήριστα προδοτική σκιά του πολιτικού του εαυτού, από το να δώσει εξηγήσεις και να πληρώσει, για όσα εγκληματικά σκάνδαλα, υπέθαλψε, αν δεν υποκίνησε ο ίδιος και καταρράκωσαν τη χώρα.
Το ζητούμενο πάντως δεν είναι τι κάνει ο Λαλιώτης. Αυτός κάνει ό,τι έκανε πάντα. Τον καιροσκόπο. Τον ωφελιμιστή παρτάκια του πάρτα όλα. Αυτός κάνει τον μαϊντανό της πολιτικής των ζουλού, αφού οι Έλληνες δεν τον έχουν ακόμα εξοστρακίσει.
Το ζητούμενο είναι τι κάνει με τον Λαλιώτη, ο συμπεθερολόγος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία, ο Στέφανος Μανίκας.
Από που έχει πάρει εντολές να διαπραγματεύεται με τους αρχικλέφτες της  σοσιαληστρικής επιδρομής που κατέστρεψε τη χώρα ?
Ποιός του έχει δώσει το ελεύθερο, να αναμιγνύει στους κόλπους του ανερχόμενου ΣΥΡΙΖΑ όλη την πολιτική σαβούρα, που ξέρασε ο τόπος μέχρι τώρα ?
Ο Αλέξης Τσίπρας ξέρει τι κάνουν οι εντολοδόχοι του στην επαρχία ? Αν το ξέρει και συμφωνεί, θα δει εκπλήξεις στην κάλπη (όταν θα του την επιτρέψουν να τη στήσει....οι έξωθεν επιβουλές) αντί για ανοδικά ποσοστά.
Αν δεν το ξέρει και κοιμάται ήσυχος με τους παρατρεχάμενούς του, τότε μάλλον πρέπει κάποιος να του πετάξει ένα κουβά παγάκια στο πρόσωπο. Μπας και ξυπνήσει. Γιατί οι πολιτικοί άνδρες συνήθως πέφτουν στις λακκούβες που τους ανοίγουν οι ''έμπιστοι''  συνεργάτες τους.
Όπως κι αν έχουν πάντως τα πράγματα, κανένας δεν έχει το δικαίωμα, να δίνει πάντα έδαφος και χρόνο, στους καταστροφείς διευκολύνοντάς τους να βρίσκονται πάντα στην επικαιρότητα και στην εξουσία.
Τι μπορεί να προσφέρει το πολιτικό πτώμα του Κώστα Λαλιώτη στην Ελλάδα, τώρα και στο μέλλον?
Αυτός που δημιούργησε το κλίμα και τις συνθήκες να διογκωθούν σκάνδαλα όπως της ΠΡΟΜΕΤ, της SIEMENS, του ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ της ΗΟCHTIEF και όλων των καταστροφικών συμβάσεων εταιρειών με το Ελληνικό Δημόσιο.
Ειδικά για την τελευταία την HOCHTIEF o Λαλιώτης φέρει εξ ολοκλήρου την ευθύνη της επιλογής της, αφού αυτός ήταν ο βασικός εισηγητής και διαπραγματευτής της ανάθεσης, και ΞΕΡΕΙ πως αυτή η ληστρική Γερμανική εταιρεία έχει βάλει μέσα το Ελληνικό Δημόσιο κατά 1 δισεκατομμύριο ευρώ !
Ποσό που περιλαμβάνει 600 εκατομμύρια χρεωστικού ΦΠΑ , και τα υπόλοιπα είναι χρέη προς ΟΤΑ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ Ταμεία.
Όλοι ξέρουν δε, πως είναι ο προστατευόμενος των Γερμαναράδων που μας βουλιάζουν στα χρέη με το αεροδρόμιο, χωρίς να τους πετάμε έξω από τη χώρα. Κι αυτό γιατί ο Κωστάκης Λαλιώτης έχει δέσει πισθάγκωνα το Ελληνικό Δημόσιο, με τις αμαρτωλές συμβάσεις με τους Γερμανούς, που τις μίζες του, τις κατέθεταν απευθείας σε χώρες του Νοτίου κώνου της Αμερικής.
Ας καταλάβει επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, πως ανακαίνιση δεν κάνεις ποτέ με υλικά κατεδάφισης.
Κι ακόμα πως οι καταστροφείς ενός λαού, δεν μπορούν ποτέ να γίνουν οι σωτήρες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.