Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ! ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗ.

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ. ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ.
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΠΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

εμβολιο-702x336
Τέλος εποχής για τον επί δεκαετίες πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, Γιώργο Παπασταματάκη.
Ο νέος πρόεδρος είναι ο Βασίλης Ψυχογιός, με αντιπρόεδρο τον Κωνσταντίνο Βέρρο και γραμματέα τον Κώστα Μπεντεβή.
Καλή θητεία λοιπόν στο νέο αίμα του Ιατρικού Συλλόγου.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως μετά από πολλά χρόνια, σπάει το κατεστημένο των Νοσοκομειακών γιατρών στην διοίκηση του Ιατρικού, με όσα αυτό μπορεί να συνεπάγεται.
Συγκεκριμένα οι Νοσοκομειακοί γιατροί είχαν την εξουσία στον Σύλλογο, αφού ο Πρόεδρος ήταν δικός τους και καθόλου δεν είναι βέβαιο, πως όλα τα θέματα έτρεξαν σύμφωνα με την δέουσα αρχή της διαφάνειας και δεν κουκουλώθηκαν κάποια για την τιμή των όπλων .
Που επίσης, καθόλου τιμή δεν ήταν.
Μπορεί και να ''θυμώσει''  ο απερχόμενος πρόεδρος, αλλά θα του το γράψουμε. Δεν τήρησε την Ιατρική αυτοθυσιαστική δεοντολογία, σε κάποιες περιπτώσεις που δεν ήσαν απλά κραυγαλέες, αλλά ακόμα και χοντρές παρανομίες.
Τις περισσότερες φορές, κάλυψε με τις παρεμβάσεις του ή με την σιωπή του, ως θεσμικό όργανο, αμαρτίες που ήσαν ανάγκη να φθάσουν στην δικαιοσύνη με καθολικότητα καταγγελιών.
Πιο πολύ πολιτική έπαιξε στην θέση του, εκτός του ότι κάποτε, κραύγαζε το one man show !
Τέλος πάντων όλα αυτά πήραν τέλος.
Το νέο Δ.Σ. έχει πολλή δουλειά.
Μέσα σε όλα, έχει να δει πάλι από την αρχή, το σκάνδαλο του Παναρκαδικού, με το πάρτυ των εταιρειών που έχουν τις προμήθειες υλικών και φαρμάκων.
Έχει να κινητοποιήσει εξ  αρχής την καταγγελία που μουχλιάζει στα συρτάρια του ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, με το πόρισμα των επιθεωρητών Σ.Ε.Υ.Υ.Π. , του Γ.ΕΔ.Δ. Λέανδρου Ρακιντζή και την Ε.Δ.Ε που έγινε στο Παναρκαδικό κι έβγαλε τέρατα και σημεία, και την έθαψαν εν μια νυκτί !
Ο Ιατρικός έχει υποχρέωση να σκύψει πάνω στην ατιμωρησία που έχει συγκαλυφθεί μέσα στο Παναρκαδικό και να ενδιαφερθεί να δώσει τέλος στο αλισβερίσι που κάνουν εκεί μέσα πολλοί ''λειτουργοί''  της Υγείας, αντί να κάνουν τη δουλειά τους και τίποτα άλλο.
Είναι πάρα πολύ σοβαρό το γεγονός που επισημαίνεται στο ΠΟΡΙΣΜΑ του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. ότι οι γιατροί στο Παναρκαδικό, είναι τόσα πολλά χρόνια οι ίδιοι, που πλέον εκτός των φιλικών μεταξύ τους σχέσεων, έχουν προκύψει και συγγενικές....''
Η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί δεν είναι η καλύτερη.
μακάρι να σταθούν σκληροί και αποτελεσματικοί οι νέοι αιρετοί.
Εκτός κι αν υπακούσουν σε πολιτικές εντολές, αφού τουλάχιστον οι 2 πρόεδρος και γραμματέας, είναι παιδιά της Ν.Δ. και δεν έχουν απογαλακτιστεί ακόμα.
Περιμένουμε εναγώνια τις δράσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.