Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΜΕΝΔΩΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗ ! ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ !

Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ !
Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ !
Ενώ εμείς κοιμόμαστε και τρώμε το κουτόχορτο που μας ταϊζει ο Καλτεζιώτης, πως τάχα μας αναδεικνύει τον τόπο, αυτός και η παρέα του κάνουν αρπαχτές ακόμα και κεκτημένων τόπων, για να οργανώσουν το τέλειο έγκλημα της ιστορικής μας αναφοράς και μνήμης, με την χρηματοδότηση και προώθηση της φαεινής του ιδέας, που είναι η αμαρτωλή και αμφιλεγόμενη ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ του.
Την οποία εμπνεύστηκε κι έφτιαξε έγκαιρα, το 2007, για να είναι έτοιμος όταν θα ερχόταν η ώρα του κατασπαραγμού των κονδυλίων ΕΣΠΑ για τον Πολιτισμό.
Τον οποίο Πολιτισμό, τον διαχειρίζεται άλλη μορφή η Λίνα Μενδώνη, για τις αμαρτωλές δράσεις της οποίας, έχει χυθεί πολύ μελάνι.
Εκτός των ελεεινών χειρισμών της στο θέμα της Αμφίπολης.
Η κυρία Μενδώνη λοιπόν, υποσχέθηκε στον Νικολάκη να του δώσει δικό του για να παίζει τον μαικήνα του Πολιτισμού, το περίπτερο του Αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Μαντινείας. Όπου οσονούπω ο Νικολάκης ετοιμάζεται να βάλει πόδι γερό, με τις ευλογίες της κυρίας Καραπαναγιώτου, που αν και έφορος Αρχαιοτήτων, κάνει τα χατήρια του ιδιώτη με τις αρχαιότητες και παραχωρεί χωρίς ενδοιασμούς χώρους που ήδη είχαν παραχωρηθεί στον Μαντινειακό Σύνδεσμο.
Οι δικαιολογίες είναι φαιδρές και κατάπτυστες.
Την υπόσχεσή της την τήρησε η κυρία Μενδώνη προς τον Νικολάκη. Του χάρισε το περίπτερο φέτος τον Σεπτέμβρη, να το κάνει γραφεία της Εταιρείας του. Το έκανε στις 17-9-2014 με ΑΔΑ :Ω34ΗΓ- ΓΑΘ.
Αλλά ένα χρόνο πριν του το παραχωρήσει, δηλαδή πέρυσι, του είχε εγκρίνει την ΜΕΛΕΤΗ των κατασκευών μέσα στο Περίπτερο . Με απόφαση στις 22-1-2013 με ΑΔΑ : ΒΕΙΕΓ-1Τ0
Τι κόλπα είναι τώρα όλα αυτά, κανένας δεν ξέρει.
Ίσως η κυρία της ΛΘ΄ Εφορίας να μπορεί να δώσει καμιά ισορροπημένη εξήγηση, γιατί λογική δεν υπάρχει καμία στις ενέργειες του ΥΠΠΟ . Να εγκρίνει εργασίες τη μια χρονιά, σε χώρο που παραχωρεί την επόμενη. Και τις εργασίες να τις εγκρίνει στον αποδέκτη, που όμως γίνεται αποδέκτης ένα χρόνο μετά !
Της κακομοίρας γενικώς.
Και για την αλήθεια των ανωτέρω διαβάστε στα links του ΥΠΠΟ το χάλι τους:

https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/%CE%92%CE%95%CE%99%CE%95%CE%93-1%CE%A40/document?inline=true
ΚΑΙ
https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/%CE%A934%CE%97%CE%93-%CE%93%CE%91%CE%98/document?inline=true

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.