Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

615.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ 5 ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ !

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΜΠΟΣ ΔΑΡΑ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΡΑΝΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΤΟΥΣΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΝΔΗΛΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ !
ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.

Στο αποψινό ΠΕΣΥΠ η ένταση προκλήθηκε γρήγορα με το θέμα του αιτήματος σύναψης προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με τον Δήμο Τρίπολης, για την υλοποίηση και την υποβολή πρότασης του έργου ''ΒΕΛΤΙΩΣΗ - ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ''
 Κατά την εισήγηση του ο αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας ενημέρωσε ότι η μελέτη είναι έτοιμη και η προθεσμία λήγει στις 30 Νοεμβρίου. Το έργο πρόκειται να ενταχθεί το πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, με το ποσό των 615.000 ευρώ.

Πρώτος ο Παναγιώτης Γατσόπουλος (αντιπρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου και εκλεγμένος με την παράταξη Βουδούρη) εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για το συγκεκριμένο έργο, λέγοντας ότι γίνεται για πρώτη φορά στην Αρκαδία τέτοιο έργο, ξεκινά από τη γενέτειρα του Γιαννακούρα (το Αθήναιο), θα πρέπει να γίνουν αντίστοιχα έργα και σε άλλες περιοχές, για παράδειγμα στο Πικέρνι. Οι ενστάσεις τους αφορούσαν στο ότι το έργο επιλέχθηκε να γίνει σ’ ένα σημείο όπου ζουν 82 μόνιμοι κάτοικοι και δραστηριοποιούνται μόνο 5 αγρότες, σε μια μικρή αρδευόμενη έκταση, την ίδια στιγμή που η Τρίπολη έχει μείνει ακόμα στα ντεπόζιτα».
Οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ των διαφωνούντων και παρενέβη ο Πέτρος Τατούλης, ο οποίος δεν είπε τίποτα για το θέμα, αλλά ως συνήθως μίλησε γενικά αόριστα και καταγγελτικά για την αντιπολίτευση.
Όλα ανθηρά στο ΠΕΣΥΠ.
- www.kalimera-arkadia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.