Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ! ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΡΠΑΧΤΗ !

ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΗ Η ΕΚΤΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΣΠΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ?
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΑΝΟ ?







Μια κομπίνα που μπερδεύει εντελώς τα πράγματα στην ιδιοκτησία της ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, στην έκταση και τις εγκαταστάσεις του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, έχει στηθεί με επιμέλεια και πονηριά, από τους σφετεριστές του.
Ενώ στο αρχικό καταστατικό και ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ παραχώρησης - ενοικίασης της έκτασης και των κτηρίων του Νοσοκομείου που έγινε το 1947 , αναφέρεται πως κάθε επί πλέον κτίσμα, θα πρέπει να συμφωνείται και να εγκρίνεται από την ΠΟΑ, στο ανανεωτικό συμφωνητικό παράτασης της ενοικίασης του Παναρκαδικού από το Ελληνικό Δημόσιο που συντάχθηκε το 2003 , μπήκε εμβόλιμα η παράγραφος, της ελεύθερης δόμησης οικημάτων, για την διευκόλυνση του Νοσοκομείου, χωρίς την προηγούμενη σύμφωνη άδεια της ΠΟΑ, γεγονός που μάλλον έγινε εκ προθέσεως και με ύπουλες διαθέσεις από την πλευρά του ''ενοικιαστή'' δηλαδή του δημοσίου, και με περισσή ''αφέλεια'' από την πλευρά της διοίκησης της ΠΟΑ.
Τώρα λοιπόν βλέπουμε να χτίζονται τα κτήρια του ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ (που ήδη έχει ιδιόκτητα στην Μπολέτα !) τα οποία έχουν ενταχθεί και χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ ( τι περίεργο !) κι ενώ τελείωσε το έτος 2013 που έληγε το πρόγραμμα που είχαν εντάξει το έργο, σταμάτησαν και οι εργασίες.
Τι περίεργο επίσης !
Με την έναρξη της νέας ''ΜΟΧΛΕΥΣΗΣ'' κονδυλίων ΕΣΠΑ , θα βγάλουν νέα πακέτα και θα συνεχιστεί η καινούργια μάσα για όσο καλυφθούν. Και μετά βλέπουμε.
Νοσοκομείο Ψυχιατρικό δεν ξέρω πότε θα δούμε στο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ.
Αν δε σκεφθούμε πως ακόμα χρονίζουν εκείνες οι ανακαινίσεις του εσωτερικού του, που το έχουν αναγάγει σε γιαπί εδώ και 5 χρόνια, από την εποχή του μεγάλου άρπαγα Μαρινάκη, κι ένεκα των οποίων λειτουργεί το Νοσοκομείο χωρίς άδεια λειτουργίας, τότε μπορούμε να μαντέψουμε σε τι κυκεώνα έχουν βάλει την Υγεία, οι επιτήδειοι και το μεγάλο αφεντικό της Πελοποννήσου και των ΕΣΠΑ ο Πέτρος Τατούλης. Που είναι και γιατρός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.