Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΚΕΔΗΤ ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΚΙΝΑΚΟ ΜΑΣ?

ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΟΡΤΑΛ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΚΕΔΗΤ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΟΥ ΛΕΩ !



Βγήκαν σε διαμαρτυρίες οι συμβασιούχοι των παιδικών σταθμών του Δήμου Τρίπολης και φωνάζουν πως είναι απλήρωτοι.
Καλά κάνουν.
Με τη φτώχεια που έχει πλήξει όλους τους Έλληνες τα παιδιά έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικούν τα λεφτά τους. Ιδίως αν είναι δεδουλευμένα.
Ο Γιαννάκης όμως και τα ληστρικά επιτελεία του που είχε στο δήμο, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κάνουν ψευτοπολιτική και μάλιστα χυδαία εις βάρος των πολιτών που τους ανέχτηκαν επι 4 χρόνια στην καμπούρα τους.
Γιατί η αρπαχτή είναι πολύ μεγάλη και το γνωρίζουν.
Όπως γνωρίζουν επίσης πως η Τρίπολη δεν έχει δημοσιογράφους που να κάνουν τη δουλειά τους ανεμπόδιστα. Κι αν έχει και κανέναν ηθικό και σωστό κι εκείνος αναγκάζεται να δουλεύει σε αφεντικά της πλάκας και της αρπαχτής επίσης, που κάνουν εμπόριο γρήγορου και εύκολου πλουτισμού, την διαχείριση και διακίνηση της πληροφορίας.
Απευθυνόμαστε λοιπόν στον ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ και τον ΚΟΚΚΙΝΑΚΟ. Πρώην Δήμαρχο  και Πρόεδρο της ΚΕΔΗΤ που υπάγονται οι Παιδικοί σταθμοί του δήμου και η Βοήθεια στο σπίτι.
Που πήγαν τα λεφτά κύριοι ?
Γιατί στα ταμεία της δεν είναι.
Για την ακρίβεια στα ταμεία της ακόμα και σήμερα που μιλάμε έχει προσβάσεις η προηγούμενη διοίκηση και έκανε και αναλήψεις.....ετεροχρονισμένες.
Κύριε Κοκκινάκο, αντί να μας δηλώνεις αθώα περιστερά, βγες και δώσε τον οικονομικό απολογισμό της ΚΕΔΗΤ στην δημοσιότητα.
Για να μάθουν όλοι, πως οι 40 εργαζόμενοι στην ΚΕΔΗΤ έπαιρναν 700.000,00 ευρώ το χρόνο και τα εξαφάνιζαν, με σένα συμπεριλαμβανόμενο !
Για να δουν ΟΛΟΙ πως χρωστάς από το 2013 όλο το ποσό της ασφάλισης στο ΙΚΑ των εργαζομένων της ΚΕΔΗΤ που έχει φθάσει στα 90.000,00 ευρώ !
Γιατί έμεινε απλήρωτο ? Και γιατί δηλώνεις πως έχεις παραδώσει καθαρό και τέλειο ταμείο, με τέτοια υπόλοιπα χρεών και με απλήρωτες τις δαπάνες του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του  2014 ?
Αλήθεια τι γίνεται με τις εισπράξεις της ΚΕΔΗΤ ?
Ξέρεις τι εννοώ. Η ΚΕΔΗΤ έχει εισπράξεις από την ΕΕΤΑ, το ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ και ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΚΑΨΙΑ !
Τι έγινε κι ''έπεσαν'' κατακόρυφα στο μηδέν οι εισπράξεις στα σπήλαια ?
Ποιός κάνει κουμάντο εκεί? Και ποιών τα παιχνιδάκια παίζετε όλοι σας?
Έχουν γνώση οι φύλακες και θα επανέλθουμε με έγγραφα που έχουμε στην διάθεσή μας και περισσότερες πληροφορίες για την 'διαφανή''  σας διαχείριση. Εδώ είμαστε. Περιμένετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.