Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Κ. ΝΙΚΟ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ? ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΛΕΓΙΕΣ ?

Οι Αρκάδες δεν είναι αποβράσματα της κοινωνίας και απατεώνες. Έχουν παράδοση ιστορική στην εντιμότητα, τους αγώνες για το δίκιο και την ακεραιότητα.
Ποιός σου δίνει το δικαίωμα, να χρησιμοποιείς τα ΕΣΠΑ και να τρώτε μαζί με την αρχηγό της απατεωνιάς Μπριγκίτα Παπασταύρου- Λεβί τα λεφτά που αφορούν τον Πολιτιμό?
Τι σχέση έχετε εσείς με τον Πολιτισμό ?
Ο Τατούλης που σου διοχετεύει τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, για ποιόν ακριβώς λόγο το κάνει ?
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ?


ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟ 2010 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ !!!
 Αποφυλακίσθηκαν "φιλοκυβερνητικοί" έμποροι ναρκωτικών!
Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/03/2010
Σε προσωπική αντιπαράθεση, που έφτασε μέχρι και σε αίτημα παραίτησης του υπουργού Δικαιοσύνης, εξετράπησαν χθες ο Χάρης Καστανίδης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κώστας Τζαβάρας. Αφορμή υπήρξε η καταγγελία του τελευταίου στη Βουλή ότι η κυβέρνηση με προεδρικό διάταγμα που ψήφισε προ μηνός έδωσε χάρη "σε εμπόρους ναρκωτικών, που είναι φίλοι σας και σε άλλου είδους κατάδικους οι οποίοι έχουν συνέπειες από καταδικαστικές αποφάσεις ποινικών δικαστηρίων".
Η απονομή χάριτος αφορούσε μεταξύ άλλων τον καταδικασθέντα σε 20ετή κάθειρξη για ναρκωτικά Μιχάλη Καρακωνσταντή, αλλά και την Μπριγκίτα Παπασταύρου, φίλη του αποθανόντος μεγαλοεκδότη Χρ. Λαμπράκη, πρόεδρο της Αγροτουριστικής Α.Ε. επί Ν.Δ. και του ΕΛΑΓΡΟ επί ΠΑΣΟΚ, και τη Μαρία Χατζάκου της ΜΕΒΓΑΛ, που είχαν καταδικαστεί για αγορανομικές παραβάσεις.
Η πρώτη κυβερνητική αντίδραση ήρθε από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση που ζήτησε από τον βουλευτή να ανακαλέσει και είπε ότι "είναι η χειρότερη συμπεριφορά που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση από την εκλογή της". Στη συνέχεια ο Χ. Καστανίδης ήρθε στη Βουλή και είπε στους δημοσιογράφους ότι όλες οι απονομές χάριτος έχουν αποφασιστεί ομόφωνα από το Συμβούλιο Χαρίτων επί Ν.Δ. Κάλεσε δε τον πρόεδρο της Ν.Δ. να ελέγξει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό του και επιφυλάχθηκε να καταθέσει μήνυση εναντίον του Κ. Τζαβάρα αν δεν ανακαλέσει. Η υπογραφή του υπουργού Δικαιοσύνης στις αιτήσεις απονομής χάριτος δεν είναι υποχρεωτική, είναι στη διακριτική του ευχέρεια αν δεν συμφωνεί να μην υπογράψει, απάντησε ο Κ. Τζαβάρας και κατέληξε ότι "ο Χ. Καστανίδης, για λόγους κοινοβουλευτικής ευπρέπειας, οφείλει να παραιτηθεί"

Ο λαός υποφέρει αλλά δεν κοιμάται Νικολάκη.
Υποφέρει από κάτι τέτοια ανδρείκελα σαν και την αφεντιά σου. Και τον προστάτη σου βεβαίως.
Να τρέμετε την ώρα της οργής του λαού. Κι εσύ και οι ''εντιμότατοι''  φίλοι σου.
Μέχρι τότε, λιγόστεψε τις βόλτες σου στην Τρίπολη.
Το σάλιο είναι τζάμπα και μπόλικο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.