Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΡΕΓΕΤΑΙ ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ?

ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΛΕΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.
ΛΕΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ? ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΖΙ?


Επειδή ο πολυπράγμων Νικολάκης Καλτεζιώτης μας έχει φλομώσει στο παραμύθι και απολαμβάνει αυτοκρατορική ζωάρα με φράγκα που λείπουν από τον Ελληνικό λαό, μάθαμε να σκεφτόμαστε πονηρά μόλις σκάει μύτη και κάνει εμφανίσεις περίεργες.
Το καλοκαίρι αναζωπύρωσε την υπό διάλυση Διεθνή Αρκαδική Εταιρεία του για την διάδοση του Αρκαδικού Ιδεώδους. Και έφτιαξε γιορτές και πανηγύρια, τίμησε τους αιρετούς και την γριά αρπαγμένη (που βρήκε τα λεφτά της διαθήκης του άντρα της και τα σκορπάει όπου της δείξει η αγέλη που την αρμέγει), έκανε περατζάδα της Εβραίας Παπασταύραινας που την έχει μέλος του, έκανε ''διεθνές φεστιβάλ'' για 15 νοματαίους και άλλα πολλά...
ΑΛΛΑ
είχε προηγουμένως καταφέρει να υφαρπάξει το Τουριστικό Περίπτερο της Αρχαίας Μαντινείας από τον Σύλλογο που το είχε με παραχώρηση για 20 χρόνια. Και να διαβάλλει τους πάντες στην κυρά Μενδώνη που έχει το πάνω χέρι στη ληστρική υπόθεση που λέγεται Πολιτισμός στην Ελλάδα.
Κι επειδή ταυτόχρονα με τον Νικολάκη και τις ετοιμασίες που κάνει να εισχωρήσει στον χώρο που βγάζει τις μεγαλύτερες αρπαχτές μετά τα σκουπίδια , και που είναι ο Πολιτισμός, άρχισαν κάτι υπαινιγμοί από τα επιτελεία του Γιαννάκη για τα Σπήλαια πως τάχα δεν πάνε και τόσο καλά στις εισπράξεις τους, λέω να σας το βάλω το τριβέλι, για να μη λέτε πως κανένας δεν σας υποψίασε.
Μου έχει μπει η τρελλή ιδέα, πως ο Νικολάκης μαζί με το Αρχαίο Θέατρο της Μαντινείας που θα το ζητήσει οσονούπω για να το διαχειριστεί (τι διάβολο θα έρχεται ο Μπένος  στον Ορχομενό από δίπλα, να μας κάνει το μάγκα με το ΔΙΑΖΩΜΑκι ο Νικολάης θα κοιτάει ?) θα ζητήσει να πάρει η Διεθνης Εταιρεία του, και την διαχέιριση των Σπηλαίων του Κάψια.
Άμα δεν το ζητήσει να μου τρυπήσετε τη μύτη. 'Άλλωστε η κυρία της ΛΘ' Εφορίας του ετοιμάζει με έγγραφα και καθόλου έργα, το υπόβαθρο για να εισχωρήσει στη Μαντινεία για τα καλά.
Τα Σπήλαια θα είναι διάρρηξη ανοιγμένων θυρών.
Για να μη λέτε πως δεν σας το έγραψε κανείς σε χρόνο ανύποπτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.