Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΕΦΕΤΩΝ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ !!! ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ.

ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π. ΓΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΣΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΙΔΙΟ.

Υπόδικος για την υπόθεση των δεματοποιημένων σκουπιδιών της Ερμιονίδας είναι ο Πέτρος Τατούλης, αφού το συμβούλιο Εφετών Ναυπλίου, έκρινε μόνο τον ίδιο υπεύθυνο και αθώωσε τους κατηγορουμένους δημάρχους !
Αυτό το γεγονός έχει τεράστια σημασία και για τα ιδιαίτερα οξυμένα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο Πέτρος και η πολιτική του ανυπαρξία, στις πόλεις της Πελοποννήσου, με τα σκουπίδια που γίνονται βουνά στους δρόμους και ιδιαίτερα στην Τρίπολη.
Το θέμα αυτό το ανέφερε χωρίς να δώσει όμως ιδιαίτερη βαρύτητα στο γεγονός της εκκρεμοδικίας του ενεχόμενου και κατηγορούμενου Περιφερειάρχη, ο αντιπεριφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Π. Γατσόπουλος, στο Περιφερειακό Συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας.
Για άγνωστο λόγο, δηλαδή απόλυτα γνωστό, αλλά απαράδεκτο και έκδηλο της διαπλοκής τους, όλα τα Μ.Μ.Ε. της Πελοποννήσου έβγαλαν τον σκασμό.
Δεν ανέφεραν πουθενά την είδηση. Ούτε και στα ψιλά.
Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός γιατί τους ξέρουμε πως κολατσίζουν κάτι ξεροκομματάκια που τους πετάει ο Περιφερειάρχης τους και μέντορ'ας τους στην διαπλοκή.
Όμως επειδή κάνουν και άλλες δουλίτσες οι περισσότεροι και κρατάνε πόστα ενημερωτικά σε άλλα ΜΜΕ ακόμα και ιδιωτικά, πρέπει να ξέρουν πως όταν έρθει - γιατί θα έρθει - η ώρα να αποκαθηλωθεί ο Πέτρος και να πάει στον αγύριστο, τότε όλοι τους θα έχουν το καλύτερο ξεσκέπασμα που τους αξίζει.
Όσο για τον Πέτρο Τατούλη, του λέμε με συμπάθεια, πως της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες. Κι επειδή το παίζει και πολύ λεβέντης, έχει και υψηλούς προστάτες και συνεταίρους στην καταστροφή της πατρίδας του, περιμένουμε με αγωνία να δούμε για πόσο θα ξεφεύγει από την απόδοση της Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.